39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Overzicht

De Mechanical Engineering Masters produceert afgestudeerden die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die klaar staan om problemen op hoog niveau aan te pakken als praktiserende professionals. Ontworpen voor studenten die geavanceerde opleiding op specifieke gebieden van werktuigbouw willen, fungeert de meester van de wetenschap als een opmaat voor een carrière in onderzoek of industrie. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op verschillende disciplines, waaronder dynamica, robotica, nanotechnologie, biomechanica, energiesystemen, of meer.

De MS-graad in werktuigbouwkunde bestaat uit minimaal 30 credit-uren (24 credit-uren natuurlijk werk en 6 credit-uren van proefschrift). Een beperkt aantal credit-uren kan worden overgedragen van graduate-cursussen die buiten de universiteit worden gevolgd, op voorwaarde dat dergelijke cursussen een door de student voorgesteld graduate-programma op de afdeling machinebouw aanvullen. Een adviseur zal het cursuswerk beoordelen op mogelijk overdrachtskrediet. Bij toelating tot het MS-programma moet de student in overleg met een adviseur een plan van aanpak formuleren.

Plan van studie

Het programma omvat kerncursussen, focusgebied cursussen, keuzevakken en een proefschrift. Alle full-time en full-time gelijkwaardige studenten zijn verplicht om de wekelijkse graduate seminar elk semester bij te wonen ze zijn op de campus.

Focus gebied cursussen

Alle studenten moeten een focusgebied van studie ontwikkelen, met voorafgaande toestemming van hun adviseur en het afdelingshoofd. Het aandachtsgebied moet bestaan uit minstens 9 credit-uren van graduate study in mechanical engineering en gerelateerd zijn aan de technische en professionele ontwikkelingsbelangen van de student. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn onder meer besturingselementen, thermo / vloeistoffen en mechanica / ontwerp / materialen.

Onafhankelijke studie

Een student kan ook een beperkt aantal studiepunten behalen door een onafhankelijke studie te doen met begeleiding van een lid van de faculteit. Gebieden voor onafhankelijk onderzoek omvatten geselecteerde onderwerpen in toegepaste wiskunde, mechanica, thermofluïda en bedieningselementen.

Scriptie

Studenten bereiden een formeel proefschriftvoorstel voor en presenteren dit aan hun facultaire adviseur voorafgaand aan het voltooien van hun studiewerk. Een aanvaardbaar voorstel - met inbegrip van een werkoverzicht, uitgebreid literatuuronderzoek en een voorgestelde tijdlijn, ondertekend door de student en goedgekeurd door hun facultaire adviseur en afdelingshoofd - is vereist voordat studenten zich kunnen aanmelden voor een scriptie (MECE-790). Studenten dienen een schriftelijke scriptie in te dienen en hun scriptiewerk mondeling te presenteren.

Industries

 • Automotive
 • Manufacturing
 • Verdediging
 • ruimte

leerplan

Werktuigbouwkunde, MS-graad, typische cursussequentie

 • ENGR-707 Engineering Analysis
 • ENGR-709 Advanced Engineering Mathematics
 • MECE-790 Thesis
 • MECE-795Graduate Seminar
 • Graduate Focus Courses
 • keuzevakken

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma in de machinebouw, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaat diploma (of equivalent) van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool in werktuigbouwkunde of een gerelateerd gebied.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (of equivalent) hebben.
 • Verstuur scores van de GRE. Minimale scores van 302 (V
 • Dien twee aanbevelingsbrieven in uit academische of professionele bronnen.
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 79 (op internet gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 6,5 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.
Opleiding te volgen in:
 • Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 67 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Laatst bijgewerkt op Juli 12, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 26, 2019
jan 13, 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
47,522 USD
Jaarlijks collegegeld (12-18 credit-uren). Er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Beurzen en hulpmiddelen zijn beschikbaar.
Deadline
Vraag informatie aan
Rolling admission
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 26, 2019
Einddatum
Mei 8, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission
Begindatum
jan 13, 2020
Einddatum
dec 15, 2021
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission

aug 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission
Einddatum
Mei 8, 2021

jan 13, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Rolling admission
Einddatum
dec 15, 2021