Master of Science in Materials Science and Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

De material science-meesters verkennen een fascinerend studiegebied dat oplossingen biedt voor uitdagingen op gebieden die uiteenlopen van energie, medicijnen, kleding en sportuitrusting. Het programma is ontworpen om te voldoen aan individuele en industriële behoeften in het snelgroeiende veld van materialen. De mate van materiaalkunde biedt een serieuze interdisciplinaire leerervaring in materiaalstudies, waarbij de traditionele grenzen van dergelijke klassieke disciplines zoals chemie, fysica en engineering worden overschreden.

De MS-graad in materiaalkunde en -technologie die gezamenlijk wordt aangeboden door het College of Science en het Kate Gleason College of Engineering, is ontworpen met een verscheidenheid aan opties om te voldoen aan individuele en industriële behoeften in het snelgroeiende veld van materialen.

De doelstellingen van het programma zijn drieledig:

 • Met de komst van nieuwe klassen van materialen en instrumenten, raakt de traditionele praktijk van empirie in het zoeken naar en selecteren van materialen snel verouderd. Daarom biedt het programma een serieuze interdisciplinaire leerervaring in materiaalstudies, waarbij de traditionele grenzen van dergelijke klassieke disciplines zoals chemie, fysica en elektrische, mechanische en micro-elektronische engineering worden overschreden.
 • Het programma biedt uitgebreide experimentele cursussen op uiteenlopende gebieden van materiaalgerelateerde studies.
 • Het programma onderzoekt mogelijkheden voor het introduceren van meer harmonie tussen industriële expansie en academische training.

Plan van studie

Een minimum van 30 credit-uren is vereist om het programma te voltooien. Dit omvat drie verplichte hoofdvakken, keuzevakken voor afgestudeerden en een scriptie of een project. De kerncursussen zijn speciaal ontworpen om een gemeenschappelijke basis van materiaalgerichte kennis vast te stellen voor studenten met baccalaureaat in de chemie, chemische technologie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, natuurkunde en aanverwante disciplines, waardoor een nieuwe intellectuele identiteit wordt geboden aan degenen die bij de studie betrokken zijn van materialen.

Het programma legt de nadruk op experimentele technieken, met een vereiste experimentele cursus als onderdeel van de kern. Er zijn aanvullende experimentele cursussen beschikbaar voor studenten die op dit gebied cursussen willen volgen. Deze cursussen zijn georganiseerd in geschikte eenheden die betrekking hebben op vele aspecten van de analyse van materialen. Dit aspect van het programma vergroot het vertrouwen van een student bij het omgaan met materiaalgerelateerde problemen.

keuzevakken

Keuzeopleidingsonderdelen kunnen worden geselecteerd uit geavanceerde cursussen aangeboden door de School of Chemistry and Materials Science of, na goedkeuring, uit cursussen aangeboden door andere RIT-afgestudeerde programma's. Keuzevakken worden op periodieke basis gepland. Overdrachtskrediet kan worden toegekend op basis van academische achtergrond buiten het bachelordiploma of door een examen, op basis van ervaring.

Thesis / Project

Studenten kunnen ervoor kiezen om een scriptie of een project af te ronden als afsluiting van hun programma. Studenten die de scriptieoptie volgen, nemen vier keuzevakken voor afgestudeerden, voltooien negen credit-uren onderzoek en produceren een scriptie-paper. De projectoptie omvat zes keuzevakken voor afgestudeerden en een project van 3 studiepunten.

Industries

 • Wetenschappelijk en technisch advies
 • Manufacturing

leerplan

Materiaalkunde en -kunde (proefschriftoptie), MS-graad, typische cursusreeks

Eerste jaar

 • MTSE-601 Materiaalwetenschap
 • MTSE-704 Theoretische methoden in materiaalkunde en -kunde
 • MTSE-705 Experimentele technieken
 • MTSE-790 Onderzoek en proefschrift
 • Graduate keuzevakken

Tweede jaar

 • MTSE-790 Onderzoek en proefschrift

Materials Science and Engineering (projectoptie), MS-graad, typische cursusreeks

Eerste jaar

 • MTSE-601 Materiaalwetenschap
 • MTSE-704 Theoretische methoden in materiaalkunde en -kunde
 • MTSE-705 Experimentele technieken
 • MTSE-777 Graduate Project
 • Graduate keuzevakken

Tweede jaar

 • MTSE-777 Graduate Project
 • Graduate keuzevakken

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma op het gebied van materiaalkunde en -kunde, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool in de chemie, natuurkunde, chemische technologie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of een gerelateerd vakgebied.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Dien twee aanbevelingsbrieven in uit academische of professionele bronnen.
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 90 (op internet gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 6,5 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.

Kandidaten die niet aan de algemene vereisten voldoen, kunnen een verzoek tot toelating tot het programma indienen. In dergelijke gevallen kan worden gesuggereerd dat de nodige achtergrondcursussen worden afgelegd op het niveau van niet-afgestudeerden. Niet-gegradueerde studiepunten die tekortkomingen vormen, mogen echter niet worden meegeteld voor de masteropleiding.

Elke student die wil studeren op graduate niveau moet eerst worden toegelaten tot het programma. Het kan een aanvrager echter worden toegestaan afgestudeerde cursussen te volgen als niet-gediplomeerde student als deze voldoen aan de hierboven genoemde algemene vereisten.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder