Master of Science in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een masterdiploma gebouwd voor de marketingprofessionals van vandaag.

Tegenwoordig vereist succes in het bedrijfsleven meer dan ooit technologische kennis, een internationale oriëntatie en de competenties om producten en diensten overal ter wereld op de markt te brengen. Dit veelgeprezen businessprogramma voor afgestudeerden bereidt 21e-eeuwse professionals voor op de datagestuurde markt door middel van zeer relevant, onmiddellijk toepasbaar leren waarmee u uw organisatie kunt helpen bij het nemen van op gegevens gebaseerde marketingbeslissingen.

Het kerncurriculum van het Master of Science in Marketing- programma ontwikkelt essentiële marketingcompetenties op het gebied van consumentengedrag, analyse, onderzoek en strategie, terwijl de analytische focus u zal helpen gegevens te gebruiken om strategische inzichten te ontwikkelen, campagnes te optimaliseren en organisatiedoelen te stimuleren.

Marketing Analytics-cursussen omvatten:

 • Klantanalyse
 • Reclame en insights van consumenten
 • Digitale marketing en webanalyses
 • Predictive Analytics for Marketing

Ons flexibele programma stelt u in staat uw studies in slechts één jaar af te ronden of, als u een werkende professional bent, om uw studies gedurende maximaal vier jaar te versnellen. Als student in het programma worden je horizonten verbreed door interactie met je studiegenoten, de expertise van onze faculteit van wereldklasse en praktische ervaringsgerichte cursussen. Studenten worden geaccepteerd in ons programma vanuit verschillende zakelijke en niet-zakelijke achtergronden, en bijna 50% van je studiegenoten komt van buiten de Verenigde Staten - wat zorgt voor een cultureel en academisch rijke klasomgeving. In overeenstemming met de jezuïetmissie van de universiteit, streeft het programma Master of Science in Marketing ernaar om je in staat te stellen om te werken aan een gemeenschappelijk goed en een rechtvaardige wereld.

Een voltooide applicatie bevat:

 • Online app.
 • Officiële transcripties met vermelding van de ontvangst van een baccalaureaatsdiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit.
 • Officiële GMAT- of GRE-score (de test moet binnen de laatste 7 jaar worden afgelegd) of onder bepaalde omstandigheden kan worden afgezien van de examenvereiste. Vraag informatie aan voor meer informatie.
 • Twee (2) aanbevelingsbrieven.
 • Persoonlijke verklaring.
 • Professioneel CV.
 • Aanvraagkosten: $ 35.
 • Buitenlandse sollicitanten waarvan de moedertaal geen Engels is, moeten een Engelstalige taalvaardigheidscore voorleggen. Officiële TOEFL-, IELTS- of PTE-scores (test moet binnen de laatste 2 jaar worden afgelegd) worden geaccepteerd.
  De vereiste minimumscores zijn als volgt: TOEFL, 80; IELTS, 6,5; PTE, 60. Toekomstige studenten die al in de regio Philadelphia zijn en geen TOEFL-score hebben, kunnen worden toegelaten na voltooiing van het niveau 112 van het ELS-centrum, inclusief een gunstige aanbevelingsbrief van een ELS-beheerder, in plaats van de testscore van de Engelse taal.
 • Buitenlandse aanvragers moeten ook een beëdigde verklaring van financiële ondersteuning verstrekken.

Verdere informatie

Neem contact op met Admissions Manager, Christine Anderson, op sjums@sju.edu of 610-660-1690 voor meer informatie over het aanvraagproces en het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands kno ... Lees meer

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands knowledge, deepens understanding, stresses effective reasoning and communication, develops moral and spiritual character, and imparts enduring pride. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited