Master of Science in marketing en innovatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Economie en Bedrijfskunde - Marketing en Innovatie (MSc) Wilt u in staat zijn te herkennen en te profiteren van kansen in de markt? Door de toenemende internationalisering en globalisering, moeten bedrijven managers die begrijpen hoe over leiderschap te nemen om concurrentievoordeel te verzekeren op de wereldmarkt en specialisten die kennis over klanten en de concurrentiepositie kan ontwikkelen. Dit programma geeft je de know-how vaardigheden die u in staat om een ​​dergelijke manager te worden.

De competenties geleerd tijdens het programma in Marketing en innovatie kan worden gebruikt om te spotten en te profiteren van kansen in de markt. U kunt de bevoegdheden gebruiken bij deelname aan innovatieprojecten en marketingplannen voor bestaande producten te creëren. Het programma bouwt voort op de kwalificaties in de organisatie en marketing verworven op bachelor niveau gecombineerd met cursussen in kwantitatief en kwalitatief onderzoek. De cursussen zijn een mix van cursussen geven kwalificaties te worden gebruikt in de lange termijn en cursussen geven van je tools die u kunt gebruiken in je eerste baan. De cursus in projectmanagement is een voorbeeld van een dergelijke cursus.

De cursussen maken gebruik van een combinatie van projectmatig werken, groepswerk, en lezingen.

Het programma wordt aangeboden op de Campus Esbjerg.

Programma structuur


Master of Science in Economie en Bedrijfskunde vereist twee jaar full time studie, elk jaar bestaat uit vier kwartalen. Het profiel Marketing en Innovatie bestaat uit 60 ECTS verplichte vakken van 7,5 ECST elk, 30 ECTS die keuzevakken en een scriptie werk dat aan 30 ECTS. Er zijn 8 verplichte vakken. Deze worden aangeboden in de eerste vier kwartalen. De keuzevakken zijn meestal geplaatst in de vijfde en zesde kwartalen. Keuzevakken kunnen op de campus Esbjerg worden genomen of in het buitenland of vormen aannemen als een stage. De scriptie is tijdens de zevende en achtste kwartalen worden geschreven. Het profiel wordt aangeboden in Esbjerg.

Carrièremogelijkheden

Masters of Science in Economie en Bedrijfskunde werk binnen vrijwel alle administratieve gebieden zoals bijvoorbeeld de boekhouding en controlling, IT, marketing en sales management, planning, HRM en organisatorische planning. MSc's van de Universiteit van Zuid-Denemarken in het algemeen in staat om relevante en aantrekkelijke baan te vinden na hun afstuderen.

Er is natuurlijk een relatie tussen de baan die afgestudeerden krijgen en de cursussen die zij hebben genomen op het profiel dat ze hebben bestudeerd. Veel van de MSc's zijn werkzaam in specialistische functies, terwijl anderen, vooral omdat ze ervaring opdoen, zijn te nemen op de werkgelegenheid, die niet alleen het management, maar ook leiderschap bevatten.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder