Master of Science in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voertaal: Engels

Dit programma is gericht op u, die al een Bachelors Degree in een bepaald vakgebied en die geïnteresseerd zijn in een carrière als manager in uw toekomstige beroepsleven. Na afronding van het programma dat u in staat zal zijn om te gaan met complexe managementproblemen en begrijpen van de voorwaarden van het management in uw specifieke vakgebied.

Over het programma

De Master of Science in Management biedt een intellectueel uitdagende omgeving met een breed scala aan cursussen, een combinatie van theoretische studies met praktische realiteit. Wanneer Je bent in staat om zelfstandig te goed zijn voor een theoretisch argument, dit toepassen op praktische realiteit en, tegelijkertijd, het ontwikkelen van beide, kunnen we zeggen dat we ons doel hebben bereikt. Dit programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière als manager in hun toekomstige loopbaan zijn. Na afronding van het programma studenten in staat zal zijn om te gaan met complexe managementproblemen en begrijpen van de voorwaarden van het management in hun specifieke vakgebied. Zij zullen ook in staat zijn om te reflecteren op hun eigen rol als leider evenals demonstreren het vermogen om sociale en ethische consequenties van bestuurlijke beslissingen te beoordelen.

Het programma curriculum bestaat uit vijf onderdelen: 1. Key kennis 2. Leadership 3. Afstemmen van het programma 4. Ethiek en duurzaamheid 5. Key Skills

Key kennis Om een ​​leidende positie in elke organisatie te bereiken, zijn er bepaalde dingen die je moet weten. De kern cursussen bieden u een inzicht in alle belangrijke gebieden van het algemeen management. Zij de balans van de theoretische elementen die het gedrag van individuen, bedrijven, markten en economieën te ondersteunen, met veel toegepaste en praktische aspecten van de verschillende zakelijke disciplines.

leiderschap Deze cross-disciplinaire deel van het programma stelt u in staat om de balans op te maken van uw persoonlijk leiderschap ambities en mogelijkheden, en zich richten op steeds een effectieve, inspirerende en verantwoordelijke leider. Het bestaat uit Human Resource Management en voorbereidingen treffen voor Leadership.

Tailoring je programma De MSc in Management is ontworpen om te worden afgestemd op uw individuele belangen en doelen. Onze electieve portfolio wordt voortdurend bijgewerkt om de ontwikkelingen op alle gebieden van het management denken weerspiegelen. Het onderzoeksproject is een aanzienlijk stuk van het werk dat uw leren richt zich op een gebied van bijzonder belang voor jou.

Ethiek en duurzaamheid Morele en ethische kwesties zijn onderdelen van alle cursussen. De Master of Science in Management biedt ook studenten de mogelijkheid om dieper in de morele en ethische bezwaren voor de leiders en bedrijven in De hedendaagse samenleving. Dit wordt gedaan in de vakken Corporate Governance en financiële structuur en voorbereidingen treffen voor het leiderschap.

Key Skills De Master of Science in Management is ontworpen om uw persoonlijke en professionele effectiviteit te maximaliseren in een heel scala aan mogelijkheden die nodig zijn om een ​​succesvol leider te zijn. Onze core cursussen gezet bijzondere aandacht voor het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, werken in teamverband, schrijfvaardigheid, performance feedback en coaching.

periodes Application:

Niet-EU / EER-burger: 15 januari EU / EER-burger: 15 april

Bekijk MSc

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultu ... Lees meer

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultures and human context, which results in the realization that there are no general solutions to local problems. A specific type of leadership and a unique approach to both commercial enterprise and taking responsibility have been developed, both of which have garnered international respect. Research at the School of Business, Economics and Law helps clarify this leadership and approach to taking responsibility, and makes conveyance to students, our leaders of tomorrow, possible. Lees Minder