master of science in management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Cox Master of Science in Management (MSM) programma is ontworpen voor high-potentials die behoefte hebben aan fundamentele business training om hun professionele doelen te bereiken, maar voor wie de traditionele MBA is niet de beste pasvorm. Het programma zou een goede pasvorm zijn als u:

- Streven naar een gerichte carrière in een industrie als telecommunicatie, luchtvaart en defensie, of IT-diensten, en u hebt tot basisvoorzieningen budgettering, management, financiële en strategische planning vaardigheden te ontwikkelen om een leidende positie nemen binnen uw gekozen discipline, of

- Werken in een ander gebied, niet over een bachelordiploma in het bedrijfsleven, en moeten in staat zijn om de basistaal van het bedrijfsleven te spreken om je carrière te bevorderen.

Het 10-maands avond en weekend-programma is geschikt voor de lijsten van werkende professionals, zodat u waardevolle zakelijke vaardigheden te verwerven, zonder dat daarbij het personeelsbestand en onmiddellijk deze vaardigheden toe te passen op uw werk. Onze core curriculum, uitstekende Business Faculty, en unieke diensten en middelen maken de Cox MSM de beste waarde voor geld te koop. In minder dan een jaar, zal je krijgen een been omhoog op uw collega's en neemt belangrijke stappen in de richting het bereiken van de positie die je hebt uw zinnen gezet op.


Punten van differentiatie

In het Cox MSM-programma, heeft u de mogelijkheid om te leren van een gerenommeerde Business Faculty, poets je
leiderschap en communicatieve vaardigheden, het ontwikkelen van een mentor-relatie met een doorwinterde manager, en stelt
professionele contacten via ons wereldwijde alumni netwerk.

Gerenommeerd bedrijf FACULTEIT
De Cox School heeft aangetrokken een unieke groep van hoogleraren onderscheiden door hun innovatief onderzoek, passie voor het onderwijs, en corporate consulting ervaring. De Cox faculteit is gerangschikt onder de top 30 van business schools in de wereld voor onderzoek productiviteit in de economie, financiën, informatie-systemen, marketing en strategie, volgens een recente studie van Academic Assessment Services (AAS). Slechts zeven andere Amerikaanse business schools in de top 30 in alle vijf categorieën. In aanvulling op sterke onderzoeks-, heeft onze faculteit geraadpleegd of gewerkt voor bedrijven als Lockheed Martin, Dow Corning, Xerox, PricewaterhouseCoopers, Texas Instruments, General Motors, EDS, Wal-Mart, en Brinker International.

BUSINESS Leadership Center
Werkgevers zeggen dat, wanneer alle andere kwaliteiten en vaardigheden gelijk zijn, sterk leiderschap en communicatieve vaardigheden zijn wat apart gezet bepaalde kandidaten van hun concurrentie. In het Cox MSM-programma hebt u toegang tot gespecialiseerde opleiding op deze gebieden door middel van het Business Leadership Center (BLC). Opgericht in 1992, de BLC biedt vandaag de dag meer dan 60 seminars gegeven door het bedrijfsleven praktijkmensen uit de Fortune 500 bedrijven, middelgrote bedrijven en ondernemingsprojecten. Naast het presenteren van traditionele seminars over onderwerpen als projectmanagement, toonaangevend in crisis en verandering, en strategische communicatie, biedt de BLC geïndividualiseerde opleiding in verschillende gebieden, met inbegrip van geavanceerde presentatietechnieken en geavanceerde zakelijke schrijven.

EXECUTIVE mentorprogramma
De Associate raad, de uitvoerende mentoring Cox's programma, is een van de meest waardevolle resources aangeboden Cox afgestudeerde studenten. Via dit programma, kunt u profiteren van sluiten van de school banden met een groot aantal toonaangevende bedrijven Dallas 'en invloedrijke zakelijke leiders. Je werkt met je mentor om te beslissen hoe je wilt de relatie structuur, hoe vaak en waar u wilt ontmoeten, en wat je hoopt te profiteren van de relatie. Meer dan 220 executive mentoren momenteel deelnemen aan het programma, die nationale en internationale bedrijven alsmede ondernemingsprojecten in elke grote industrie.

COX Alumni Netwerk
Bestaande uit meer dan 30.000 alumni over de hele wereld, de Cox Alumni Association netwerk is een van de meest waardevolle activa van de school, die u kunt aanboren te ontwikkelen en levenslange vriendschappen en professionele relaties te ondersteunen. Het tijdschrift Economist recent uitgeroepen Cox # 7 in de wereld voor breedte van alumni netwerk en # 1 onder de Amerikaanse business schools.


Een Solid Business Foundation

De MSM curriculum is ontworpen om u een fundamenteel begrip van het bedrijfsleven, samen met de budgettering, management, marketing, financiële en strategische planning tools die u nodig hebt om jezelf te onderscheiden van uw collega's. Het programma duurt 10 maanden en omvat 30 studiepunten uur cursuswerk. Meer dan vijf modules, zal je volledige 15 cursussen. Elke cursus krijgt twee credit-uren meer dan acht weken, met elke klas een ontmoeting met een avond per week of op zaterdag ochtend voor ongeveer drie uur. Alle MSM studenten samen te voltooien de volgende reeks van cursussen.

Laatst bijgewerkt op dec 2010

Over de school

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Lees meer

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Lees Minder