master of science in management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Management

&nbsp

De Master of Science in Management (MSM) programma biedt studenten met een vierjarige bachelor-commerce of zakelijke graden, evenals afgestudeerden van andere disciplines (zakelijk en niet-zakelijke achtergrond) een kans om management-en leiderschapsvaardigheden geschikt voor alle soorten te ontwikkelen organisa-ties. De MSM-programma is een 36 credit graduate programma ontworpen om de gedrags-en organisatorische aspecten van de beslissingen van het management en strategieën te leren.
Bovendien is de MSM programma ontworpen om goed onderwijs te leveren aan volwassenen die willen kennis en vaardigheden die hen zal helpen te verwerven:

  • om efficiënter te werken met mensen op alle niveaus in een organisatie
  • functioneren effectiever bij te dragen in de richting van het bereiken van organisatiedoelen.

Het programma richt zich op sociale vaardigheden, en is ideaal voor managers en andere professionals die hun baan vereist een frequente interactie met andere mensen, of het leiden en begeleiden van anderen in een organisatie-instel-ling.

&nbsp

&nbsp

Tijdschema

&nbsp

De duur van de MSM-programma is 12 maanden. De MSM curriculum is georganiseerd in tien 3-krediet-mod-EGELS van 45 uur, waarbij elke module geleerd in 4 opeenvolgende weken, in totaal 30 studiepunten. Een Toegepaste Man-management Project met 6 kredieten completeert het curriculum. De verdediging van de Toegepaste Management Project moet plaatsvinden voor het einde van veertien maanden vanaf de eerste module van de cursus.

Programma structuur en kredieten

&nbsp

De MSM-programma is een 36 credit graduate programma zoals hierboven vermeld.Studenten kunnen deelnemen aan het begin van elke module. Een Toegepaste Management Project met 6 kredieten completeert het curriculum. De verdediging van de Toegepaste Management Project moet plaatsvinden voor het einde van veertien maanden vanaf de eerste module van de cursus.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

De toelatingseisen zijn van een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling, een schriftelijke verklaring en te hervatten, een undergraduate GPA van ten minste 2,50, en voldoende competentie in het Engels (TOEFL 550 of IELTS 6.0).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder