Master of Science in landgoed beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De doelstellingen van de cursus bent u in staat te stellen de specialistische kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de beroepspraktijk te verwerven als een landelijke beheerder en voor de toegang tot de relevante beroepsorganisaties, zoals RICS en de Centrale Vereniging van Agrarische Taxateurs (CAAV).

Het is een intensieve 12 maanden durende opleiding met de nadruk op de praktische integratie en ontwikkeling van de traditionele kernelementen van een land management cursus. Modules zijn ontworpen om een ​​goed begrip van de gebieden van de professionele betrokkenheid en praktijk die zal moeten worden overwogen wanneer het leveren van advies over allerlei beslissingen met betrekking tot landgoed management. Het laatste deel van de cursus zal de vorm van een op onderzoek gebaseerde scriptie te nemen over een onderwerp naar keuze. Om u te helpen met uw dissertaties, is er een serie workshops over onderzoeksmethodologie en de voorbereiding van een onderzoek proefschrift. Daarnaast wordt een lid van het personeel is toegewezen aan uw proefschrift te begeleiden en je hebt ook een persoonlijke tutor.

De acht core modules draaien gelijktijdig voor de eerste acht maanden van de cursus, met examens die plaatsvinden aan het einde van mei. Het proefschrift moet door het midden van september, waar u de gelegenheid om tijdens de zomer schrijf uw proefschriften geeft te worden ingediend. Let op, al onze opleidingen beginnen aan het einde van september van elk jaar (zie de term data op onze website).

Modules

Plattelandsbeleid - Een overzicht van de creatie beleid en implementatie op het gebied van planning en sociaal beleid, het milieubeleid en het landbouwbeleid.

Landbouwwetenschappen - Inleiding tot de landbouw en de boerderij productiesystemen. Agrarische resource beoordeling, waaronder het gebruik van bedrijfsgebouwen en vaste apparatuur, diversificatie en nieuwe ondernemingen.

Milieu en Bos Beheer - Beheer van de bossen voor hout, landschap, habitat, en sportieve doelstellingen. Landelijk behoud en milieu-overwegingen, waaronder beleid, milieubeoordeling en bescherming.

Landelijke Planning en Ontwikkeling - De componenten van de Ruimtelijke Ordening systeem. Ontwikkelingsplannen ontwikkeling controle, en het proces van ontwikkeling.

bedrijfsbeheer - Inleiding tot het beheer van theorie en praktijk met bijzondere aandacht voor het beheer, de belastingen en de financiering van landgoederen.

Landelijk Valuation - De wiskunde van waardering. Investeringen en de vastgoedmarkt, de waardering van eigen grond en erfpacht, taxaties voor verschillende wettelijke doeleinden.

Landelijk Law Property - Een algemeen overzicht met bijzondere aandacht voor huurrecht en statutaire bepalingen met betrekking tot de landelijke omgeving.

Landelijk Asset Management - Beoordeling van de landelijke woning en landgoederen, identificatie en evaluatie van alternatieve toepassingen van agrarische gebouwen en andere activa van het platteland, en de voorbereiding van de landelijke activa plannen.

Proefschrift - Een proefschrift van een doel lengte van tussen de 15.000 en 25.000 woorden op een goedgekeurd onderwerp van de student keuze, normaal gesproken met betrekking tot een gebied van de landelijke praktijk landmeten in zijn / haar eigen regio of land.

Wat is de leerstijl? U krijgt lezingen, kleinere groep tutorials en praktische sessies bij te wonen, afhankelijk van het specifieke onderwerp wordt onderwezen. We hebben onze eigen akkerbouw- en veeteeltbedrijven tot een reeks van boerderij bedrijven, zowel conventionele en biologische demonstreren, samen met de beginselen van behoud en andere eigendommen management vraagstukken. Je zal ook een bezoek plaatselijke boerderijen, commercieel onroerend goed en landgoederen, waar de eigenaars, huurders en hun professionele adviseurs extra inzicht in de problemen die voortvloeien uit het beheer van landelijke eigendom kan bieden. Toonaangevende professionele praktijken ondersteunen ook de cursus, zowel praktisch als financieel, met prijzen worden uitgereikt voor verschillende opdrachten.

Aanslag Een verscheidenheid van methoden worden gebruikt om uw prestaties te beoordelen, maar beoordeelde cursus werk kenmerkt sterk in de loop, vaak gebaseerd op case studies die u helpen om de praktische toepassing van de onderwerpen die je studeert zien.

Vwo werkervaring en voorbereiding Je wordt aangemoedigd om praktische landbouw en professionele ervaring in de vastgoedsector te voeren voor aanvang van de cursus. Deze werkervaring geeft je niet alleen een waardevol inzicht in de diverse werkzaamheden van landelijke vastgoedbeheerders, maar is ook een goede gelegenheid om een ​​aantal nuttige contacten te leggen - inderdaad een paar studenten vacatures als gevolg van een dergelijke werkervaring, zelfs voordat ze start de cursus. De Cursus Manager zal blij zijn om verdere begeleiding te bieden aan u over wat werkervaring meest geschikt is voor uw situatie zou zijn. U wordt ook aangemoedigd om pre-voorbereiding van de lessen werk te verrichten. Voorafgaand aan het starten van de cursus ontvangt u literatuurlijsten en studiemateriaal zodat je een basis basis in studiegebieden waarmee je niet vertrouwd zijn kunnen ontwikkelen.

Toelatingseisen De normale minimale toelatingseis is een Honours graad aan hogere tweede niveau.

Volwassen kandidaten met aanzienlijke relevante werkervaring en lagere academische kwalificaties kan ook worden overwogen voor de binnenkomst, na persoonlijk interview met de Course Manager.

Als uw eerste taal niet Engels is, zullen we het Internationaal Engels Language Test (IELTS) te aanvaarden met een minimale score van 6,5 gemiddeld, met geen enkel element onder 5.5. Als u nog andere kwalificaties, met inbegrip van de overzeese awards en alternatieve Engels taal kwalificaties, wordt u geadviseerd om contact Admissions om de geschiktheid van uw award te bespreken voor de binnenkomst op de cursus.

Carriere vooruitzichten Relevante werkterreinen omvatten die rechtstreeks betrokken zijn bij het beheer van alle soorten van landelijke eigendom van particuliere boerderijen en landgoederen, om het grondbezit van de publieke en private institutionele organen. De professionele werk van de landelijke beheerder is breed. Dit kan onder meer: ​​Agency (de verkoop van grond en agrarische gebouwen) Fiscale en financiële strategie Schadeclaims Huurcontracten en hun beoordeling Farm business planning en diversificatie ontwikkeling Bosbouw Property. We hebben een uitstekende werkgelegenheid record en een breed netwerk van oud-studenten in de ruimtelijke ordening en vastgoed beroep. Nationaal en internationaal erkende bedrijven of Chartered Surveyors werven regelmatig van deze cursus. We plaatsen ook afgestudeerden in veel andere APC opleiding posten, met inbegrip van kleinere bedrijven, particuliere landgoederen en andere grootgrondbezitters, zoals de National Trust en provinciale raden. Dit MSc zal ook open deuren naar een verscheidenheid van loopbanen buiten de landmeetkundige beroep uitoefenen, waaronder: Planning en milieu-consultancy Onderzoek en opleiding Vrijetijdsmanagement Landelijk behoud Investment management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1845, we are recognised nationally and internationally as a leader in the delivery of education, research and consultancy, in and relating to, agriculture and the rural environment. Our ... Lees meer

Established in 1845, we are recognised nationally and internationally as a leader in the delivery of education, research and consultancy, in and relating to, agriculture and the rural environment. Our Heritage The Royal Agricultural College (RAC), now the Royal Agricultural University (RAU), is the oldest agricultural college in the English speaking world and has been at the forefront of agricultural education since 1845. Our historic campus in the Cotswold countryside provides a stimulating and unique learning environment. Lees Minder