Master of Science in klassieke en moderne filologie met de taalkundige staatsuniversiteit van Pyatigorsk - pslu / rusland

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het ministerie van Kunsten en Cultureel Erfgoed van de SUN (DiLBeC) Vanaf het jaar. PSLU - - (Rusland) 2015-2016 heeft een nieuwe geïntegreerde studie cursus met het Instituut voor Internationale Dienst van Toerisme en Vreemde Talen University of Pyatigorsk State Linguistic geactiveerd. De cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​double degree te bereiken, dat wil zeggen een double degree Master of studie Moderne Filologie en Taalkunde. De cursus duurt twee jaar en bestaat uit een trainingsprogramma ontwikkeld in samenwerking met de vreemdeling op hun universiteit en een mobiliteit periode in het buitenland voor twee semesters; gaat de release aan het einde van de onderzoeksperiode en na het passeren van het examen, twee graden van Master of Science met de volgende naam van hun locatie: aan de Zon "in Modern Filologie Doctor", en aan het PSLU "Meester in taalkunde ", erkend conform de voorschriften in de twee universiteiten en in hun land. Voor studenten, deze nieuwe cursus is een unieke kans om hun professionele CV verrijken en krijgen de educatieve profiel van de eigenaardige en boeiend.

De universiteit van Pyatigorsk State Taalkunde is een van de meest betrouwbare Russische universiteiten; zijn Institute for International Service van Toerisme en vreemde talen is gevestigd in een moderne en functionele structuur gelegen in het centrum van de stad Pyatigorsk, een belangrijke spa resort gelegen in het Federaal District van de Noord-Kaukasus.

leerdoelen

De nieuwe vastgesteld door het Institute for International Service van Toerisme en vreemde talen internationale CDL kunnen leden te bereiken, op het einde van de cursus, een double degree, dat wil zeggen een double degree Master's studie. Elke universiteit zal de deelnemende studenten hun diploma te geven aan Master's degree.

Dit is een andere manier van twee afgestudeerde graden (a double degree), waarvan één in Italië geldig is als een Graduate Diploma Course in Modern Filologie, en de andere in Rusland als Master in interculturele communicatie en kennis van vreemde talen in het management en business innovatief, met de titel van "Master in de taalkunde". Beide titels zijn opgenomen in en buiten Europa.

Daarom is de nieuwe CDL heeft tot doel een nieuwe professionele, dat niet alleen de noodzakelijke filologische en taalonderwijs vaardigheden, maar ook de volledige communicatieve competentie van de taal van het partnerland (Italiaans en Russisch) en de Engels taal bezit te trainen. In feite, in de nieuwe studie is het de bedoeling in de loop van een studieperiode in het buitenland (twee semesters) en een periode van de beroepsopleiding in het land van herkomst, in de taal opleidingsinstellingen, uitgeverijen en persagentschappen.

Begunstigden en SUBSIDIES

Kunnen zich inschrijven in het CDL in de taal- en Moderne Filologie, geactiveerd in samenwerking met de Rijksuniversiteit van Pyatigorsk Linguistics, studenten met een bachelordiploma diploma, verkregen in Italië of een Bachelor diploma van Russische universiteiten.

Italianen studenten zullen de Russische taal te leren, Gelet op het centrum van de Russische cultuur "Poesjkin", die werd opgericht in 2015 DiLBeC in Santa Maria Capua Vetere.

Russische studenten zal hebben om de Italiaanse taal te leren.

Voor studenten die in het bezit zijn van een diploma Bachelor diploma anders dan dat voorgeschreven en die besluiten in te schrijven in de nieuwe CDL in de taal- en Moderne Filologie, wordt geactiveerd aangepaste procedures voor de erkenning en validatie van de examens en college credits al verdiend.

Degenen die besluiten in te schrijven in CDL in de taal- en Moderne Filologie zal ook bijdragen aan de oproep voor het verkrijgen van beurzen jaarlijks toegekend op basis van de zon. Sommige van deze beurzen zijn gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Hoofdkantoor en METHODE 'VAN GEDRAG

Cursussen in Italië zal plaatsvinden in de kantoren van het ministerie van Kunsten en Cultureel Erfgoed van de zon, in Santa Maria Capua Vetere (CE). Cursussen in Rusland zal plaatsvinden aan het Institute for International Service van Toerisme en vreemde talen, in het centrum van Pyatigorsk. Het onderwijs bestaat uit lezingen cycli met enig bewijs verstreken schriftelijk en / of mondeling. De examens zijn mondelinge en kan worden voorafgegaan door een schriftelijk examen.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Lees meer

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Lees Minder
Caserta , Aversa , Napels , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Sjanghai , Istanbul + 9 Meer Minder