Master of Science in International Management

Algemeen

10 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science in International Management

De Master of Science International Management is een programma aangeboden door zes vooraanstaande internationale business schools die alle partners van het Internationaal Partnerschap van de Business Schools (IPBS). Het hele programma wordt onderwezen in het Engels. Het programma vereist studie in twee landen beginnen met de eerste partner en afstuderen met de MIM diploma van de tweede partner. Studenten worden bekroond met de MIM uit de tweede instelling. De lessen starten in de herfst en eindigen aan het einde van de lente van het volgende jaar. De eis Thesis, samen met elementaire werkervaring voorwaarde voor het afstuderen kan verlengen om de voltooiing van de mate afhankelijk van het paar partnerscholen de student kiest.

Studenten vullen Studie Blok 1 (lezingen) in Frankrijk, Italië, Mexico, Ierland of de Verenigde Staten en neem Studie Blok 2 (lezingen) in Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië en de Verenigde Staten voor het doen van hun masterproef in Study Blok 3. De studie Blok 2 en 3 scholen zijn de graad toekennen instellingen. Studenten kiezen voor de Verenigde Staten als hun graad toekennen instelling zijn niet verplicht om een ​​scriptie te schrijven, maar kan ervoor kiezen om dit te doen.

De professoren les op het programma hebben uitgebreide academische en professionele achtergrond in hun respectieve gebieden zorgen voor hoge academische standaarden en een sterke praktische aanpak. Daarnaast worden hoge vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven die betrokken zijn bij het onderwijs. Na het afstuderen studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een toekomstige carrière in de hoogste leidinggevende posities in internationale management met bedrijven die actief zijn in de mondiale markt zullen hebben verworven. Bovendien zullen ze hebben aangetoond dat zij met succes passen aan zeer uiteenlopende leeromgevingen en leertechnieken zijn.

Aanvrager profiel: een goede bachelor diploma in het bedrijfsleven of aanverwante gebieden. Niet-zakelijke afgestudeerden, in het algemeen, moet hebben ten minste 4 business courses op Hbo-niveau, waarvan er twee moeten worden in de kwantitatieve gebied (bijvoorbeeld boekhouding, financiën, statistieken, economie). Vloeiend in Engels (min. 83ibt TOEFL of 6,5 IELTS met een minimum van 6 in elk van de afzonderlijke bestanddelen). Een minimum van zes maanden werkervaring vereist. Geen GMAT is vereist.

Ga naar www.ipbsmim.com voor volledige informatie en het aanvraagformulier


IPBS MIM 2014-15 Collegegeld structuur

Beginnen en eindigen met partners in Europa of Mexico

Partner A: Frankrijk, Ierland, Italië, Mexico
Partner B: Frankrijk, Ierland, Italië, Duitsland

IPBS Afgestudeerden of EU Afgestudeerden: € 11.000
Niet-EU of Non-IPBS afgestudeerden: € 17.000

Beginnend in de VS en afstuderen in Europa

Partner A: USA
Partner B: Frankrijk, Ierland, Italië, Duitsland

IPBS Afgestudeerden of EU Afgestudeerden: € 13.200
Niet-EU of Non-IPBS afgestudeerden: € 19.200

Beginnend in de Europa of Mexico en afstuderen in de Verenigde Staten

Partner A: Frankrijk, Ierland, Italië, Mexico
Partner B: USA

IPBS Afgestudeerden of EU Afgestudeerden: € 21.000
Niet-EU of Non-IPBS afgestudeerden: € 23.000

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The IPBS partners offer undergraduate programmes that grant double degrees, require study in two countries, and promote language and cultural fluency along with business aptitude.

The IPBS partners offer undergraduate programmes that grant double degrees, require study in two countries, and promote language and cultural fluency along with business aptitude. Lees Minder
Boston , Dublin , Lancashire , Madrid , Reims , Reutlingen , Altavilla Vicentina , Puebla City , Raleigh , São Paulo + 9 Meer Minder