Master of science in innovatie en industrieel beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voertaal: Engels

"Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente dat overleeft. Het is degene die het meest aanpasbaar om te veranderen "Charles Darwin had gelijk in zijn beroemde uitspraak. In de zakelijke termen, als organisaties niet veranderen wat zij aanbieden en de manieren waarop ze creëren en hun producten en diensten te leveren, dan zijn die organisaties kunnen niet in de buurt te lang. De Innovatie en Industrial Management MSc programma biedt onderwijs en praktijk inzake het hoe en waarom om problemen te analyseren en oplossingen te ontwerpen, voor organisaties die actief zijn in veranderende markten met de evoluerende technologieën en industrieën.

Een van de belangrijkste reden voor onze focus heeft te maken met het internationale karakter van de concurrentie. Moderne bedrijven worden geconfronteerd met complexe industriële en financiële uitdagingen van het zakendoen in eigen land als internationaal. Bedrijven worden geconfronteerd met specifieke eisen aan te passen aan deze technologische, financiële, consumenten- en andere veranderingen, op een manier die een positieve invloed hebben op hun toekomstige winstgevendheid en het concurrentievermogen. Wereldwijde concurrentie vereist organisaties om interne en externe analyse van industriële processen en de marktomstandigheden, met bijzondere nadruk op innovatie, industriële dynamiek en investeringen te ontwikkelen.

Over het programma

De Innovatie en Industrial Management (IIM) MSc-programma houdt zich bezig met het analyseren van problemen en het bedenken van oplossingen voor organisaties die actief zijn in de veranderende markten en bedrijfsmodellen, met de evoluerende technologieën en organisaties. De algemene doelstelling is om theorieën, methoden en tools om studenten als potentiële managers in organisaties die actief zijn in het kader van onzekerheid in complexe en snel veranderende omgevingen. De cursussen, projecten en scriptie werk binnen deze MSc programma dan ook richten op het beheer binnen de kaders van de korte termijn en lange termijn investeringen ten aanzien van de industriële dynamiek en innovatie. De reden voor het combineren van deze kaders is dat organisaties trade-offs tussen de 'efficiency' en 'innovatie'.

De moderne manager moet leren om gebruik te maken en te mobiliseren bestaande middelen voor de huidige activiteiten, op hetzelfde moment als hij / zij moet de bestaande en nieuwe middelen te ontwikkelen om nieuwe bedrijven, diensten te ontwikkelen, en dergelijke, door middel van interne en externe processen. Speciale nadruk wordt gelegd op het begrijpen en het verstrekken van concepten, beginselen en procedures die de centrale voor het analyseren van problemen en het ontwerpen van oplossingen.

periodes Application:

Niet-EU / EER-burger: 15 januari EU / EER-burger: 15 april

Bekijk MSc

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultu ... Lees meer

Sweden and the Swedish business world have had a great deal of international success over the past 100 years. A couple of important factors of success include understanding and respect for other cultures and human context, which results in the realization that there are no general solutions to local problems. A specific type of leadership and a unique approach to both commercial enterprise and taking responsibility have been developed, both of which have garnered international respect. Research at the School of Business, Economics and Law helps clarify this leadership and approach to taking responsibility, and makes conveyance to students, our leaders of tomorrow, possible. Lees Minder