Master of Science in innovatie (mi)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Singapore Management University (SMU) biedt de Master of Science in Innovatieprogramma (MI) door cursussen. Dit nieuwe programma biedt een relevant curriculum en innovatieve pedagogie toegepast op het hart van Singapore en de regio behoefte aan nieuwe business creatie en innovatie. Het verstrekken van een 12-maanden-weekend gebaseerde overeenkomst, het programma biedt een cross-gedisciplineerd en praktische innovatie en ondernemerschap onderwijs door wereldklasse faculteit, regelmatige betrokkenheid bij-gedachte toonaangevende beoefenaars, een studie stint in het buitenland op een wereldwijd toonaangevende business school, en praktische innovatieprojecten. Het is ontworpen om deel te nemen, uit te dagen en te groeien in Azië de volgende generatie van innovatie en ondernemende leiders.

De Master of Science in Innovatie (MI) programma is ontworpen om te werken professionals om de (deeltijd) programma te voltooien in vier termen over 12 maanden. De MI-programma begint in de maand augustus, en er zal een inname per jaar alleen. Kandidaten zijn verplicht om modules, waaronder een aantal innovatie Seminars, een Capstone Innovatie Project, en een International Residency om de Meester te worden gegund Innovatie graad te voltooien. Net als in het voorgaande jaar, zal onze partner voor de 2013 internationale residency segment zijn de gerenommeerde Babson College in de Verenigde Staten (in de buurt van Boston), op basis van hun hoge kwaliteit ondernemerschap opleiding.

Toelatingsvoorwaarden

  • Een undergraduate bachelor's degree - GMAT, GRE of Online SMU Admissions Test. (GMAT instelling code F8d-7V-97) - Citizen, PR en alle nationaliteiten die in Singapore. Internationale studenten moeten visum te verkrijgen, zoals de werkgelegenheid pass, Dependent's Pass etc voordat hij naar Singapore. Degenen zonder deze visa moeten de full-time baan in aanmerking te komen voor de Student's Pass toepassing.
  • Toelating interviews worden gevoerd voor de geselecteerde gegadigden.

Vergoedingen

Toepassing (niet terugbetaald): S $ 50 Inschrijfgeld * (niet terugbetaald): - S $ 5400 (Singaporezen / Singapore permanente bewoners) - S $ 5500 (Overige)

Collegegeld ^

  • S $ 42.586 (inclusief BTW), te betalen in vier termijnen Eerste tranche laste van mei - S $ 12,736 tweede tranche ten laste van september - S $ 9950 derde tranche ten laste van december - S $ 9950 Laatste aflevering voor rekening van februari (volgend jaar) - S $ 9950 ^ Het collegegeld niet maaltijden, vliegreizen, reisverzekering, woon-en verblijfkosten in Singapore en in het buitenland op te nemen.

  • (Niet terugbetaald) Bedrag bij aanvaarding verschuldigd aan het programma. $ 5000 zal bijdragen aan de eerste betaling van het collegegeld. Het inschrijfgeld is inclusief inschrijving, examengeld, oriëntatie activiteiten, bibliotheek en computer account.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited