Master of Science in Information Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Information Technology

De Master of Science in Information Technology (MSIT) is een innovatief opleiding van twee jaar ontworpen om de steeds veranderende behoeften van de bedrijven van vandaag te voldoen. Met meer en meer programmering posities worden uitbesteed aan buitenlandse bedrijven is het belangrijker dan ooit dat de VS gevestigde werknemers ontwikkelen de vaardigheden en het bereiken van de kennis die nodig is om te blijven en te excelleren op het gebied van technologie.

De Universiteit van Redlands School of Business bespreekt actuele onderwerpen met top academici en voert onderzoeken van vooraanstaande industriële leiders. Door dit proces, men is verzekerd dat de studenten leren stroom in-demand vaardigheden terwijl het verkrijgen van een brede opleiding met een stevige ethische basis om hen in staat te groeien en excelleren in hun leven.

Wat Technologie bedrijven zijn op zoek naar

 • Mensen die niet-technologische vaardigheden op het gebied van effectief projectmanagement en oplossen van complexe problemen.
 • Mensen met een breedte van inzicht in zowel de zakelijke en technologie om effectieve en efficiënte integratie van de zakelijke behoeften van bedrijven met de beschikbare technologische oplossingen te vergemakkelijken.
 • Mensen met een analytische vaardigheden die nodig zijn om te helpen bij de bescherming van de activa van organisaties via geluid security management en de ramp paraatheid.

De MSIT programma bereidt afgestudeerden om high-profile, leidinggevende functies te nemen in de planning, het ontwerpen, implementeren en beheren van strategische IT / IS. Het programma is minder technisch en in de eerste plaats gericht op het leveren van key management vaardigheden. Afgestudeerden zullen worden uitgerust om te implementeren en te beheren effectief de technologie, mensen en processen die betrokken zijn in een complexe en voortdurend veranderende zakelijke omgeving.

Wat maakt ons programma uniek

 1. Succes is het niet nodig / IS deskundigheid: studenten uit alle undergraduate grote kan het MSIT programma in te voeren en te slagen.
 2. International Collaborative Learning: kans om te werken, als onderdeel van een technologie-gemedieerde team met teams in andere landen.
 3. Een opleiding met een sterke Liberal Arts Foundation: gelegenheid om de communicatie en kritisch denken vaardigheden aan te scherpen.
 4. Real-world consulting opdracht: de kans om een ​​adviesbureau opdracht uit te voeren met een klant bedrijf.
 5. Onmiddellijke toepassing: mogelijkheid om de lessen toe te passen onmiddellijk geleerd in de huidige werksituatie en in real-world informatie technologische uitdagingen.

Hoewel sommige programma's bieden een of meer van de bovengenoemde voordelen, geen andere master-niveau programma in Zuid-Californië biedt zo'n uitgebreide educatieve aanpak.

Studenten die met succes het programma compleet in staat zal zijn

 • Effectief beheer van IT / IS-projecten, processen en professionals
 • Evalueren en analyseren van de organisatorische, politieke, juridische, ethische en wereldwijde vertakkingen van het beheren van informatie, technologie en IT-professionals
 • Leg complexe IT / IS concepten voor niet-IT / IS personen door middel van effectieve communicatie in schriftelijke, presentatie en conversatie formaten
 • Evalueren hoe de technologie draagt ​​bij aan de 'Big Picture'
 • Beoordelen en gezond IT security management principes gelden voor organisatorische activa te beschermen
 • Bijdragen aan en samen te werken effectief internationaal team instellingen
 • Evalueer de zakelijke behoeften en het formuleren van technologische oplossingen in efficiënte bedrijfsprocessen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... Lees meer

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Lees Minder
Redlands , New York , rivieroever , San Diego , Torrance , West Covina , Burbank + 6 Meer Minder