Lees de Officiële Beschrijving

Master of Science in de informatietechnologie

De Masters of Science in de informatietechnologie is ontworpen om carrièremogelijkheden voor een brede mix van studenten te verbeteren. Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een carrière in het beheer en de uitvoering van de planning, ontwikkeling, implementatie en werking van informatiesystemen.

Over het programma

De Master of Science in Information Technology (MSIT) programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière als senior IT-professional die geaccepteerde standaarden en best practices kan toepassen om de verschillende aspecten effectief te plannen, ontwerpen, implementeren en beheren. van een IT-organisatie. Alle cursussen in het MSIT-programma worden zowel face-to-face als online aangeboden.

Waarom IT kiezen?

Informatie Technologie (IT) is te vinden in bijna alle aspecten van ons leven: de werkplek, onze huizen, onze communicatieapparaten en zelfs ons entertainment. Informatietechnologie is een van de snelstgroeiende beroepen. IT biedt een gevarieerde reeks loopbaantrajecten en het vermogen om overal ter wereld te werken!

Hier bij Kennesaw State, biedt ons flexibele informatietechnologieprogramma de lessen die aansluiten bij je carrièredoelen en je drukke leven door opleidingen volledig online aan te bieden!

Onze eersteklas-programma's zijn nationaal erkend voor hun kwaliteit. We zijn geaccrediteerd door de CAC Accreditation Commission van ABET.

Als een professional in de informatietechnologie kunt u op veel gebieden werken, waaronder:

64357_Skjermbilde2017-11-19kl.18.17.57.png

* Bron: het bureau van LAbor Statistics

Toelatingsvoorwaarden

  • Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag.
  • Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden.
  • Verklaring van doel (kan worden geüpload naar de online applicatie) -
  • Resume / Vita - (kan worden geüpload naar de online applicatie)
  • Letters of Recommendation - (2) (Kan elektronisch worden verzonden via de online applicatie)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Sept. 2019

Jan. 2020