Master of Science in informatiesystemen

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Masters of Science in Information Systems graad aan de Universiteit DeSales is bedoeld voor werkende professionals. Ons curriculum is diep geworteld in de ontwikkeling van technische vaardigheden geschikt zijn voor gebruik in de industrie zoals data management, project management, netwerken, systemen ontwerpen, web developemnt en programmering. Onze instructeurs hebben professionele ervaring en inzicht in de behoeften van de industrie en werkende volwassenen. De instructie bestaat uit klassikale hands-on, lezing en on-line leren.

MSIS programma-onderdelen

Het MSIS programma-onderdelen te combineren kern basiscursussen met speciale, keuzevakken en onderzoek voor een grondige leerervaring.

Stichting Cursussen
Het doel van de propedeuse eis is het verder versterken van de student analytische mogelijkheden en geavanceerde technologische en maatschappelijke concepten te introduceren. Alle kandidaten zijn verplicht om de propedeuse eis af te ronden. De MSIS Toelating en Academisch Policies Comite kunnen afzien van een zekere basis cursus voor de student die de voltooiing van de recente (niet meer dan vijf jaar oud) gelijkwaardige opleiding en ervaring in de loop onderwerp door het nemen van een onderzoek aan te tonen. Niet meer dan drie basiscursussen kan worden afgeweken.

Specialty cursussen
De Specialty cursus eis biedt de mogelijkheid om geavanceerde technische toepassing concepten en praktijken te bestuderen. Afhankelijk van hun interesse, kandidaten mogen de specialty cursus eis te voldoen door het bestuderen van data base ontwikkeling, project management, security, web engineering, animatie of communicatie. De specifieke optie is gezamenlijk ontworpen door de kandidaat en de kandidaat adviseur.

Keuzevakken
Keuzevakken worden gekozen uit de beschikbare vakken in het MSIS programma. Onderwerpen bestrijken een breed scala van interessegebieden en de huidige praktijken in de sector. Keuzevakken zal verder verbeteren van de kandidaat carrièredoelen en interessegebieden.

Capstone Course
Het sluitstuk vereiste is om aan te tonen van de kandidaat in staat is om een ​​volledig en onafhankelijk werk te creëren door het selecteren en het voltooien van een project of ontwerp. Werken met een adviseur, kan de kandidaat ervoor kiezen om een ​​scriptie te doen op een hedendaags onderwerp van onderzoek, een uitvoering van het project, ontwerp of experiment. Een dergelijke stelling kunnen betrekking hebben op 3 of 6 studiepunten uur. In het laatste geval is het aantal electieve credits wordt gereduceerd tot 12.

Uitgebreid onderzoek
Tegen het einde van hun studie alle kandidaten zijn verplicht om een ​​uitgebreid examen. Het doel van het onderzoek is het aantonen van praktische kennis van de onderwerpen die essentieel zijn voor en verwachten van een professional die werkzaam zijn in de hedendaagse IT-omgeving. Het onderzoek kan worden genomen nadat de kandidaat klaar is de specialiteit vereiste.

Toelating Criteria

  • Alle graad kandidaten wordt verwacht dat ze ten minste een bachelor's degree afgerond met een minimum van drie. 0 ('B') GPA van een geaccrediteerde Amerikaanse instelling of van een gelijkwaardige buitenlandse universiteit. Een aanvrager met een diploma als het resultaat van de studies minder dan vier jaar moet het bewijs leveren dat een dergelijke graad is equivalent met een vergelijkbare vier jaar lang de Amerikaanse studie. Het origineel of een officieel gewaarmerkte kopie van het transcript moet worden ingediend bij de universiteit.
  • Een volledig ingevuld aanvraagformulier voor toelating vormen samen met een $ 35 (US) kosten van de aanvraag nodig is als onderdeel van het toelatingsproces.
  • Een actueel CV en drie brieven van aanbeveling, bij voorkeur van voormalig universitair docenten of beheerders het aanvraagformulier pakket.
  • Aanvragen worden aanvaard op een continue basis en studenten kunnen beginnen bij de eerstvolgende sessie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At DeSales University, you'll find a positive approach to life. Maybe it's the friendly, unpretentious nature of our students, faculty, and staff, or the upbeat spiritual perspective of the Oblates of ... Lees meer

At DeSales University, you'll find a positive approach to life. Maybe it's the friendly, unpretentious nature of our students, faculty, and staff, or the upbeat spiritual perspective of the Oblates of Saint Francis de Sales, who have shaped the University and its character. Maybe it's because of our great academic programs, the personal atmosphere of our small suburban campus in Pennsylvania's scenic Lehigh Valley, and our supportive learning environment. At any rate, there's a remarkable experience to be found at DeSales University. Lees Minder
Center Valley , Boekarest , Allentown + 2 Meer Minder