Master of Science in informatica-systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Computer Information Systems programma bereidt afgestudeerden voor leidende posities in het gebied van informatietechnologie. Het programma benadrukt het beheer van gegevens over de computer systemen en netwerken. Het programma is ontworpen om een ​​stevige achtergrond in beheer van informatiesystemen, systemen analyse en ontwerp, database beheer en administratie, project-en change management, elektronische handel, en de hedendaagse zakelijke praktijken.

Natuurlijk ontheffing. De computer informatiesystemen programma is verdeeld in 9 credit-uren van het bedrijfsleven basiscursussen, 18 credit-uren van de vereiste informatie systemen kerncursussen, en 12 uren krediet van de goedgekeurde keuzevakken. Tot een maximum van 9 uren krediet van de stichting cursussen kan worden afgeweken door gelijkwaardige undergraduate of graduate opleidingen afgerond op een regionaal erkende instelling binnen de laatste vijf jaar met een graad van C of hoger. Zonder ontheffing, het programma lengte is 39 credit-uren.

Aanvullende toelatingseisen. In aanvulling op de algemene toelatingsvoorwaarden, moet de aanvrager aan de masteropleiding in het DIS Voer de volgende voorwaarde cursussen of gelijkwaardig:

  • 6 studiepunten uur Programming Language
  • ISM-3011 Informatie Systemen (3)
  • ISM-3212 Database Concepts & Administration (3)
  • ISM 3220 Data Communications (3)

Overdracht van kredieten. Studenten kunnen overdragen maximaal zes credit-uren van de erkende graduate niveau cursuswerk van een regionaal erkende instelling. Alle overdracht cursussen moeten zijn voltooid binnen de afgelopen vijf jaar met een graad van B of hoger. De evaluatie van de academische transcripten en articulatie van de overdracht cursussen moeten worden goedgekeurd door de bevoegde academische afdeling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Lutgert College of Business afgerond in het eerste decennium in de geschiedenis van Florida Gulf Coast University, het is een spannende tijd in het leven van ons college. We blijven om verder te ga ... Lees meer

De Lutgert College of Business afgerond in het eerste decennium in de geschiedenis van Florida Gulf Coast University, het is een spannende tijd in het leven van ons college. We blijven om verder te gaan met het ontwerp en de bouw van Lutgert Hall, het toekomstige huis van het College of Business. Wij zijn het smeden van belangrijke academische en zakenwereld relaties op lokaal, regionaal en internationaal niveau dat onze studenten, docenten en personeel bloot aan de hedendaagse zakelijke praktijken in de verschillende economieën en culturen. Belangrijkste is dat we blijven streven naar hoge kwaliteit faculteit gewijd aan het onderwijs en de wetenschap dat levendige, relevante bedrijfskundige opleidingen hoogtepunt van zowel de undergraduate en graduate niveau aan te trekken. Onze accreditatie door AACSB International, de "gouden standaard" voor de Amerikaanse business schools, verzekert de huidige en toekomstige studenten van ons streven om een ​​kwalitatief business leerzame ervaring die goed zal hen te dienen in de 21e eeuw mondiale economische klimaat. Wij zijn bekrachtigd door de mogelijkheid om de professionele beroepsbevolking te verhogen voor Southwest Florida, en daarbuiten. Missie De Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business is gewijd aan het verstrekken van technologisch vooruitstrevende educatieve programma's en diensten ontworpen om de vaardigheden en competenties van studenten en werkende professionals te verbeteren in de vijf-county regio Zuidwest Florida. Wij bereiken dit door middel van een verscheidenheid van flexibele samenwerkingsverbanden, programma's en binnen de internationale beurs een 'tweede cirkel' partnership model dat bruggen de universiteit en de binnenlandse en de internationale gemeenschap in een technologisch geavanceerd en snel veranderende wereldeconomie. Vision De Lutgert College of Business zal helpen een nieuwe standaard van excellentie met zijn academische programma's, faculteit prestaties, en student succes, terwijl continu als gevolg van de dynamische omgeving van het moderne zakelijke kansen. Het college model van samenwerking met haar externe bedrijfspartners bestanddelen zal een nationale benchmark die krachtige nieuwe kennis voortdurend te brengen in onze undergraduate en graduate leren. Het college zal een internationale leider in innovatieve manieren van de integratie van technologie en mondiale bewustwording in het bedrijfsleven het onderwijs ervaring. Lees Minder