Master of Science in hospitality en toerisme management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

OVER HET PROGRAMMA MS

De Master of Science in Hospitality en toerisme Management programma is een geavanceerde opleiding voor een betere toekomst voor te bereiden leiders in de horeca en toeristische sector. Het is ontworpen om studenten kennis van de industrieën die werken onder de noemer van het mondiale toerisme te versterken; verbreden hun horizon met betrekking tot onopgeloste kwesties in het veld, en verdere ontwikkeling van hun analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden.

De opleiding bereidt studenten voor op professionele loopbaan in zowel de private als de publieke sector van de wereldwijde hospitality en toerisme en het dient ook als basis voor meer geavanceerde studies.

Studenten zijn voorzien van een brede voorbereiding op het belangrijke operationele aspecten van de organisaties die de horeca en de toeristische sector omvatten. Nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van het oplossen van problemen en besluitvorming vaardigheden alsook het verwerven van fundamenteel onderzoek vaardigheden.

Het programma zal worden ontworpen om de behoeften van de studenten tevreden te stellen met undergraduate graden in elk gebied die willen beter worden voorbereid voor een loopbaan in de horeca en het toerisme.

Voor degenen met een diploma, andere dan hospitality en toerisme of Business Administration, een serie van de stichting cursussen of equivalenten daarvan moet zijn afgerond voordat cursussen voor afgestudeerde krediet kan worden genomen. Alle of een deel, van de stichting-core natuurlijk eisen kan worden voldaan door opleidingen gevolgd bij universiteiten, andere dan de Universiteit van New Orleans. Studenten met een undergraduate graden in hospitality en toerisme of zakelijke meestal hebben voldaan, of de meeste, van de stichting Natuurlijk eisen. Ook kunnen studenten de uitoefening van de MS graad op ofwel een full-time basis of een part-time basis. Het hele programma kan worden genomen in de avond.


Waarom kiezen voor Hospitality en Toerisme Management?

Toerisme is de grootste bedrijfstak ter wereld en door het jaar 2011 zal door meer dan 260 miljoen mensen wereldwijd. Veel mensen weten niet dat buiten de frontline medewerkers die we allemaal zien dat er een kader van zeer geavanceerde managers met complexe en uitdagende banen waarvoor geavanceerde leidinggevende vaardigheden.Daarom vullen een Masters Degree?

Deze graad samen met uw werkervaring krijg je een voordeel als je doorstromen naar hogere niveaus in uw carrière. U wordt blootgesteld aan geavanceerde zakelijke concepten, en het verwerven van vaardigheden die zal hebben praktische toepassingen op de werkplek. Je persoonlijke ontwikkeling zal worden versterkt door middel van interactief leren en je hebt mogelijkheden om je ervaringen te delen met mensen uit verschillende achtergronden.


Waarom kiezen voor de Universiteit van New Orleans (UNO)?

UNO is een vooraanstaande stedelijke openbare universiteit met meer dan 16.000 studenten en is beoordeeld als een universiteit die de beste waarde voor het collegegeld dollar biedt. Onze missie is het produceren van goed afgerond, drie-dimensionale individuen die volledig voorbereid zijn om de functie als verantwoordelijke burgers, en als geschoolde werknemers en ondernemers in de complexe en veranderende omgeving van een nieuwe eeuw. UNO, een lid van de Louisiana State University System, is gelegen op de zuidelijke oever van Lake Pontchartrain in een aantrekkelijke woonwijk, dat is handig om de financiële, commerciële en toeristische gebieden van de stad New Orleans. De luchtwegen van Lakefront onroerend goed waarop de universiteit is gelegen tussen enkele van de mooiste en meest waardevolle vastgoed in New Orleans. Toe te voegen aan de moderne academische omgeving van de universiteit zijn de educatieve, culturele, zakelijke en recreatieve mogelijkheden, die in overvloed in New Orleans.

De Kabacoff School maakt deel uit van het College of Business Administration, die een hoog niveau van academische excellentie handhaaft op alle gebieden van het bedrijfsleven. Zowel de bachelor-en masterprogramma's in het bedrijfsleven zijn geaccrediteerd door de Amerikaanse Parlementaire Vergadering van de Collegiale Scholen van Business (AACSB).


Waarom kiezen voor de Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant en Toerisme Administration (HST)?

De Kabacoff School (www.uno.edu/ ~ HRT /) is vernoemd naar Lester E. Kabacoff, een pionier in de horeca en toeristische sector in New Orleans. De school is afgestudeerd studenten in HRT meer dan 30 jaar en heeft een sterke, industrie ervaren en internationaal diverse faculteit. Het heeft nauwe relaties niet alleen met de gastvrijheid en toerisme-industrie in New Orleans, maar met praktijkmensen en academici over de hele wereld. Met het unieke karakter en de charme van de Franse wijk, keuken van wereldklasse, en jazz, New Orleans is misschien wel de grootste "levend laboratorium" voor hospitality en toerisme management in het land. Waarom zou je niet wilt weten over de horeca leren in een van de meest unieke en opwindende toeristische bestemmingen in de wereld?


Welke leer-en werkvormen worden gebruikt?

In bijna alle gevallen zal de nadruk worden gelegd op uw actieve deelname aan het leerproces. Je deelt je ideeën en ervaringen met anderen als de faculteit u te begeleiden door middel van seminars, presentaties, industrie stages, projecten, case studies en informatie technologie-activiteiten onder anderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Universiteit van New Orleans is een stedelijke universiteit gelegen nabij de oevers van Lake Pontchartrain in Louisiana. Het college begint een nieuw tijdperk dit jaar onder leiding van Dean John C ... Lees meer

De Universiteit van New Orleans is een stedelijke universiteit gelegen nabij de oevers van Lake Pontchartrain in Louisiana. Het college begint een nieuw tijdperk dit jaar onder leiding van Dean John C. Gardner. Met een daling van 2.003 inschrijvingen van bijna 4600 undergraduate en graduate studenten, en een budget van meer dan $ 9 miljoen, UNO heeft een van de grootste hogescholen van zaken in de Gulf Coast regio. Business studenten maken meer dan een vierde van de UNO studenten (17.360)! Het college, volledig geaccrediteerd door AACSB International, biedt gespecialiseerde opleiding in een verscheidenheid aan zakelijke velden op zowel de undergraduate en graduate niveau, alsmede een brede basis in de vrije kunsten en wetenschappen. Veel middelen zijn beschikbaar om te ondersteunen en te helpen aankomende studenten, huidige studenten, alumni, docenten en personeel. De UNO Business Alumni Raad is een actieve groep ter ondersteuning van de verdere ontwikkeling van het college. Het college van Business biedt ook diverse community diensten via de ondersteuning van onderzoek en zakelijke centra. Lees Minder
New Orleans , Kingston + 1 Meer Minder