Master of Science in hospitality en toerisme management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

UMass is er trots op om programma's deel uitmaken van een zeer kleine elite groep van top gerangschikt hospitality management. Maar deze wereldwijde erkenning heeft verdiend worden. Een recente enquête van onze alumni en huidige studenten bleek de redenen waarom ze kozen voor UMass graduate onderzoek. In aanvulling op onze reputatie, noemden zij het aantal en de kwaliteit van onze faculteit, de robuuste curriculum, de ideale locatie, het grote aantal alumni, financiële bijstand kansen, en de persoonlijke aandacht die ze ontvangen hier.

De masteropleiding in aanmerking komen studenten voor leidinggevende posities in de horeca, overheid, onderwijs en consultancy. De HTM-afdeling biedt proefschrift en non-thesis tracks, die beide leiden tot de Master of Science graad.

Het proefschrift track is ontworpen met flexibele eisen om studenten geïndividualiseerde opleidingen te ontwikkelen met hun grote professor en de commissie. Het omvat cursussen in HTM en andere afdelingen in het Isenberg School of Management. Een op onderzoek gebaseerde scriptie is vereist (6-studiepunten).

De niet-thesis track bevat ook cursussen in HTM en andere afdelingen in het Isenberg School of Management. In plaats van de 6 studiepunten proefschrift, studenten volledig een extra cursus in HTM of Management (3 studiepunten) en het gedrag een grote gastvrijheid onderzoek (3 studiepunten).

Terwijl het aantal studenten toegelaten tot het programma varieert elk jaar hebben we meestal te handhaven een inschrijving van 35 tot 40 studenten. Vijftien instructeurs, allen met een doctorale graad, make-up de afgestudeerde faculteit.

Het programma van de studie omvat cursussen in andere disciplines die de fundamentele concepten in de verschillende elementen die de gastvrijheid en de toeristische sector uit te breiden. Departementale cursussen verbinden zich ertoe om uit te breiden, te verfijnen en de basisbegrippen aan te passen aan unieke gebieden van de gastvrijheid veld. Upper-level cursussen in het programma aan te moedigen het gebruik van alle beschikbare middelen en de ontwikkeling van analytische en besluitvorming vaardigheden centraal in de horeca.

Laatst bijgewerkt op May 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the Isenberg School of Management. If you are a student considering our programs, you will discover an exciting curriculum that combines business fundamentals with an emphasis on innovation ... Lees meer

Welcome to the Isenberg School of Management. If you are a student considering our programs, you will discover an exciting curriculum that combines business fundamentals with an emphasis on innovation, interdisciplinary study, and social responsibility. Lees Minder
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Meer Minder