Master of Science in hospitality en toerisme management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

UMass is er trots op om programma's deel uitmaken van een zeer kleine elite groep van top gerangschikt hospitality management. Maar deze wereldwijde erkenning heeft verdiend worden. Een recente enquête van onze alumni en huidige studenten bleek de redenen waarom ze kozen voor UMass graduate onderzoek. In aanvulling op onze reputatie, noemden zij het aantal en de kwaliteit van onze faculteit, de robuuste curriculum, de ideale locatie, het grote aantal alumni, financiële bijstand kansen, en de persoonlijke aandacht die ze ontvangen hier.

De masteropleiding in aanmerking komen studenten voor leidinggevende posities in de horeca, overheid, onderwijs en consultancy. De HTM-afdeling biedt proefschrift en non-thesis tracks, die beide leiden tot de Master of Science graad.

Het proefschrift track is ontworpen met flexibele eisen om studenten geïndividualiseerde opleidingen te ontwikkelen met hun grote professor en de commissie. Het omvat cursussen in HTM en andere afdelingen in het Isenberg School of Management. Een op onderzoek gebaseerde scriptie is vereist (6-studiepunten).

De niet-thesis track bevat ook cursussen in HTM en andere afdelingen in het Isenberg School of Management. In plaats van de 6 studiepunten proefschrift, studenten volledig een extra cursus in HTM of Management (3 studiepunten) en het gedrag een grote gastvrijheid onderzoek (3 studiepunten).

Terwijl het aantal studenten toegelaten tot het programma varieert elk jaar hebben we meestal te handhaven een inschrijving van 35 tot 40 studenten. Vijftien instructeurs, allen met een doctorale graad, make-up de afgestudeerde faculteit.

Het programma van de studie omvat cursussen in andere disciplines die de fundamentele concepten in de verschillende elementen die de gastvrijheid en de toeristische sector uit te breiden. Departementale cursussen verbinden zich ertoe om uit te breiden, te verfijnen en de basisbegrippen aan te passen aan unieke gebieden van de gastvrijheid veld. Upper-level cursussen in het programma aan te moedigen het gebruik van alle beschikbare middelen en de ontwikkeling van analytische en besluitvorming vaardigheden centraal in de horeca.

Laatst bijgewerkt op May 2011

Over de school

Welkom op de Isenberg School of Management. Als je een student overweegt onze programma's, ontdek je een spannend curriculum dat kernactiviteiten combineert met een nadruk op innovatie, interdisciplin ... Lees meer

Welkom op de Isenberg School of Management. Als je een student overweegt onze programma's, ontdek je een spannend curriculum dat kernactiviteiten combineert met een nadruk op innovatie, interdisciplinaire studie, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als een Isenberg School student, zal je een uitgebreide community met een alumni-netwerk van 32.000 professionals. Onze afgestudeerden hebben een steeds grotere impact op het bedrijfsleven en de samenleving, ze dienen ook als voorbeeldfunctie modellen en toekomstige werkgevers van onze studenten. Op hetzelfde moment, Isenberg School alumni geven ons belangrijke financiële steun die de nationale concurrentiepositie van onze programma's versterkt. De Isenberg School bereidt je voor op te leiden en innovatie te beheren in een steeds meer mondiale economie. Je leert meer innovatief denken over productie, zakelijke dienstverlening en de bedrijfsprocessen. En je hebt de mogelijkheid om de wereldeconomie uit de eerste hand ervaring op al onze eigen internationale studies cursussen, die geconcentreerd klasse werk te combineren met twee-week bezoeken aan Italië, China, Denemarken, Brazilië, en vier andere bestemmingen. De Isenberg School op de eerste plaats bij openbare universiteiten in het noordoosten en 58e nationaal in de huidige editie van de jaarlijkse Business Week van de enquête, The Best Undergraduate Business Schools. Onze steeds selectiever undergraduate programma-van dit jaar invoeren van eerstejaars hadden de middelbare school puntengemiddelde van 3.65 en zat scores van 1171-aanbiedingen majors in accounting, finance, management, marketing en operations management. Daarnaast krijgen de studenten ook de belangrijkste in onze branche twee niche specialiteiten van sport-en hospitality en toerisme management. Onze full-time MBA-residentiële programma heeft ook verdiend steeds meer onderscheid. In de US News and World Report actueel overzicht is, Best Graduate Schools America's plaatsten we de eerste onder onze MBA collega's bij openbare hogescholen en universiteiten in het noordoosten en 58e nationaal. En in de 2007 editie van de Best Business Princeton Review scholen, onze MBA programma behaalde top-tien nationale rankings in vier van de elf strategische categorieën. In een veld van 282 MBA-programma's, de Isenberg School gerangschikt: 2e in Best Overall Academic Experience 4e in Best Hoogleraren 5e in de grootste kans voor vrouwen 10e in de sterkste te krijgen in Bij de Isenberg School of Management, onze toewijding aan zakelijke onderwijs omvat ook het opstellen van businessplannen opvoeders zelf: Afgestudeerden van onze Ph.D. programma-de oudste in het bedrijfsleven op een openbare school van het hoger onderwijs in New England-hold faculteit posities op meer dan honderd hogescholen en universiteiten. Lees Minder
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Meer Minder