Master of Science in het strafrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Criminal Justice

Programma overzicht

De Master of Science in Criminal Justice (MSCJ) aan de Kennesaw State University is een ideaal programma voor traditionele studenten en professionals op het gebied van strafrecht die streven naar verdere scholing buiten het baccalaureaat. Het programma omvat face-to-face en een aantal online cursus werkvormen. Het programma heeft ook een unieke focus op 'Global / International Perspectives in Criminal Justice'. Dit laatste omvat zowel een 'International Criminal Justice Experience' studie in het buitenland en een vergelijkende cursus strafrechtsystemen. Het programma biedt een gerichte en interactieve educatieve ervaring, bedoeld om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden op het gebied van strafrechtspleging, inclusief kritisch denken en communiceren, en in relevante technologieën en informatiebronnen. Het programma biedt studenten ook de mogelijkheid om het belang van culturele diversiteit binnen de context van het strafrecht te begrijpen en aan te pakken. Deze eigenschappen zijn essentieel voor succes in hedendaagse bureaus voor strafrechtspleging en in relevante organisaties in de private sector, zowel in Georgië als elders. Studenten zullen ook voorbereid zijn op verdere graduate studie als zij ervoor kiezen om deze optie na te streven.

Visie

Een pionier op het gebied van hoge kwaliteit, uitgebreide en wereldwijde strafrecht opleiding, ervaring en onderzoek aan de undergraduate en graduate niveau.

Missie

 1. Om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het strafrecht en aanverwante gebieden.
 2. Om studenten voor te bereiden op post-graduate en beroepsonderwijs.
 3. Om studenten met verschillende soorten onderzoeksmethoden.
 4. Om studenten bloot te stellen aan het interdisciplinaire karakter van het strafrecht.
 5. Om kritisch en analytisch denkvermogen en inzicht in de wetenschappelijke methode te ontwikkelen.
 6. Om effectieve mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.
 7. Om het bewustzijn van inboezemen en het bevorderen van de naleving van de hoogste ethische normen.
 8. Theorie, praktijk en onderzoek te overbruggen.
 9. Om de opwarming van leren en betrokkenheid van de gemeenschap te bevorderen.
 10. Te begrijpen en bewust te maken van kwesties met betrekking tot diversiteit en discriminatie te verhogen.
 11. Om de mogelijkheden voor onderzoek en collaboratieve professionele activiteiten.
 12. Om te leren en gebruik maken van de huidige technologische toepassingen voor onderzoek en praktijk.

MSCJ-studieweg

Studenten kunnen kiezen om te voltooien: 1) De proefschriftoptie (33 credit-uren) OF 2) De optie voor niet-proefschrift (36 credit-uren)

Scriptieoptie (33 credit-uren)

 • Zes kerncursussen - 18 uur
 • Eén cursus over globale perspectieven - 3 uur
 • Twee keuzevakken - 6 uur
 • Scriptie - 6 uur

Non-Thesis-optie (36 credit-uren)

 • Zes kerncursussen - 18 uur
 • Eén cursus over globale perspectieven - 3 uur
 • Vier keuzevakken - 12 uur
 • Demonstratieprojectcursus - 3 uur

Versneld bachelor-masterprogramma voor strafrecht

Verdien credits voor een MASTER OF SCIENCE in CRIMINAL JUSTICE (MSCJ) -graad, terwijl je nog steeds een student bent!

Begin met graduate studies in CRIMINAL JUSTICE tijdens je SENIOR JAAR van de universiteit!

VERDIEN 'DUBBEL' CREDIT - Afgestudeerde cursussen kunnen meetellen voor BEIDE je BACHELOR'S en MASTER'S degrees!

Graduate cursussen kunnen voldoen aan HOOGSTE DIVISIE BELANGRIJKE EISEN, HOOG DIVISIE BELANGRIJKSTE VERKIEZINGEN, GERELATEERDE STUDIES CURSUSSEN en GRATIS OPLEIDING CURSUSSEN.

Basisvereisten

 • Heb ten minste 18 uur aan cursussen voltooid in Kennesaw State.
 • Heb een KSU GPA van 3,5 of beter.
 • Wees binnen 30 semester uren van afstuderen.

Toelatingsvoorwaarden

 • Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag.
 • Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde enveloppe van de instelling of elektronisch verstuurd vanuit de instelling rechtstreeks naar ksugrad@kennesaw.edu.
 • Sollicitatiebrief (kan worden geüpload naar de onlinetoepassing) - moet uw interesse in en doelen voor de MS in het Criminal Justice-programma aangeven, inclusief redenen voor waarom / hoe dit programma aan uw professionele of academische behoeften zal voldoen (Opmerking: als de aanvrager een aantekening van werkervaring op strafrechtelijk gebied, moet de aanvrager in de brief het type en de duur van de ervaring, zijn of haar werkgerelateerde promoties en prestaties, en verworven vaardigheden / kennis toelichten.)
 • Hervatten - kan worden geüpload naar de online applicatie
 • Letters of Recommendation (Two) (Kan elektronisch worden verzonden via de online applicatie). Opmerkingen: Brieven moeten afkomstig zijn van academici / voormalige professoren. Eén brief kan afkomstig zijn van een werksupervisor als de aanvrager over een jarenlange werkervaring op strafrechtelijk gebied beschikt.
 • GRE Score Rapport - Verzoek dat uw scores elektronisch worden verzonden naar KSU (schoolcode 5359). Er is geen afdelingscode nodig.
  • *** Belangrijke opmerking ***: GRE Score Report NIET nodig als de aanvrager een van de volgende andere records van externe validatie heeft: (1) record van succesvolle academische prestaties, zoals undergraduate GPA van 3,25 of hoger; * OF * (2) Aantoonbare staat van succesvolle werkervaring op strafrechtelijk gebied gedurende een periode van vier (4) of meer jaren. [Opmerking: zie voor voorbeelden van kwalificerende soorten werkervaring het document "Admissions Criteria" op de pagina MSCJ Resources.
Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty ... Lees meer

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty largest public universities in the country, Kennesaw State offers more than 100 undergraduate and graduate degrees, including an increasing number of doctoral programs. Lees Minder
Kennesaw , Marietta + 1 Meer Minder