Master of science in het openbaar beleid en management 21-maand track

Algemeen

Beschrijving van opleiding

21-maand track is een programma op maat voor studenten die hun carrière willen stimuleren op het gebied van beleidsontwikkeling, -implementatie en -evaluatie en om deze functies te beheren in overheid, non-profitorganisaties, Internationale organisaties en de particuliere sector.

Het programma combineert een uitgebreide openbare orde en het management curriculum met een verplicht 400 uur stage programma en een industrie op basis van System Synthesis ProjectDeze real-world onderdelen van het programma u voorzien van werk-ervaring en kennis van de industrie om kick-start je carrière en je te onderscheiden in de concurrerende wereldwijde markt.

Geschoold in het interdisciplinaire Carnegie Mellon University traditie en opgeleid als een analytische probleemoplosser, zult u begrijpen hoe om te produceren en gegevens na geluid beleidsadvies te analyseren en effectieve beslissingen te nemen management. U zult kijken dan de traditionele paradigma's op zoek naar innovatieve oplossingen voor problemen.

MSPPM programma heeft een ervaren, professionele medewerkers die de behoeften van studenten begrijpt en is gewijd aan het verstrekken van een hoge kwaliteit educatieve ervaring voor alle studenten. Onze praktische benadering van onderwijs stelt u in staat om onmiddellijk toe te passen op de baan wat je leert in de klas.

De MSPPM curriculum wordt ondergedompeld met uitdagende cursussen ontwikkeld om te boren in uw innovatiepotentieel. U bent bevoegd om je diploma te passen door het selecteren uit een verscheidenheid van natuurlijk keuzevakken uit via cursussen en onafhankelijk onderzoek verricht. De klassen zijn klein gehouden en de inhoud van de cursus is loopbaan relevant om ervoor te zorgen dat de studenten krijgen die nodig zijn om uit te blinken in de klas te ondersteunen.

Highlights

 • Een Amerikaanse diploma uit de Carnegie Mellon Universiteit behaalde nummer 7 in de US News & World Report 2012 Graduate School Rankings voor Scholen van Openbare Zaken, in het specialiteitsgebied van de publieke beleidsanalyse.
 • Een studieprogramma ideaal voor studenten hun carrière begint of
 • De full-time programma voorziet in aanmerking te komen voor de Post Study werkvisum
 • Een 400 uur internship programma, zodat u uw vaardigheden in Australië of in het buitenland kunt ontwikkelen
 • Een hoge kwaliteit programma dat het beheer en de beleidstheorie, kennis en vaardigheden integreert
 • Inclusief praktische ervaring via het Systeem Synthesis Project
 • Het programma is NASPAA (Network of Schools of Public Policy, Zaken, en Administratie) geaccrediteerd voor kwaliteit

Leerplan

Onze MSPMM programma beschikt over een unieke interdisciplinaire curriculum van analytische en kwantitatieve studies. Studenten worden gemachtigd om hun diploma te passen door het selecteren uit een verscheidenheid van natuurlijk keuzevakken uit via cursussen en onafhankelijk onderzoek verricht. We zijn algemeen erkend voor onze unieke interdisciplinaire omgeving, het stimuleren van het werk over departementale lijnen. Daardoor ons MSPPM afgestudeerden in de wereld met het vermogen om complexe problemen.

Het MSPPM programma vereist dat u tot 198 eenheden studeren in totaal bestaande uit 138 eenheden ter waarde van kernvakken, 12-unit Systems Synthesis Project en 60 eenheden van de keuzevakken. Deze combinatie van de cursussen kunt u het programma aan te passen aan je carrière en interesse behoeften door het selecteren van relevante keuzevak, terwijl het bestuderen van de kern cursussen die een kern fundament van kennis en vaardigheden te bieden.

Full-time studenten het programma compleet over vijf studie perioden. Studenten kunnen beginnen in januari of augustus innamen. Elke studie periode is het equivalent van 12-13 weken van de studie en bestaat meestal uit 48 eenheden ter waarde van cursussen. Elke cursus wordt toegekend ofwel 6 of 12 unit weging. Daarom kunt u een combinatie van 6 en 12 unit cursussen om uw programma-eisen voldoen te bestuderen.

Part-time studenten hebben tot vijf jaar om hun programma echter het programma te voltooien, meest complete in twee tot drie jaar.

Voor een succesvolle afronding van het MSPPM programma, moeten de studenten 198 eenheden in totaal te voltooien:

 • voltooien 156 eenheden van de kern eisen
 • volledige 42 eenheden van de keuzevakken
 • voltooi een 400 uur stage
 • maak een 12-eenheid systeem synthese project af
 • het bereiken van een cumulatieve kwaliteit Point Average (QPA) van ten minste 3,0

Kosten

Collegegeld wordt geheven op een per studieperiode basis. Kosten per studieperiode kan elk studiejaar veranderen. Uitstel van de toelating zal collegegeld in rekening worden gebracht tegen het geldende tarief. De stage onderzoeksperiode loopt geen lesgeld.

Financiële steun en Beurzen

Wij bieden een scala van academische verdienste gebaseerd beurzen voor studenten die financiële steun bij hun studie te zoeken.

Financiële steun voor de Amerikaanse Studenten wordt beheerd door het Heinz College Bureau van de financiële steun in Pittsburgh.

prm
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Lees meer

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Lees Minder