Master of Science in het management-finance

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Management-Finance (MSM-Financiën) graad is een stringent programma is ontworpen om u te voorzien in de behoeften van bedrijven in de financiële sector te voldoen in de huidige intense en concurrerend vestigingsklimaat.

De Master of Science in Management-Finance (MSM-Financiën) programma wordt geleid door de wereld-klasse faculteit die lesgeven in onze zeer gewaardeerde undergraduate finance programma (de eerste plaats in de VS door Businessweek in 2010 en 2012). Het programma biedt studenten met een solide basis in de financiële wereld en geeft hen de mogelijkheid om de belangrijkste concepten en theorie toe te passen, zowel in de klas en daarbuiten door middel van hands-on projecten en stages.

Weatherhead Cleveland locatie is de ideale plek om stages en banen binnen de bancaire en financiële sector te zoeken; onze stad is de thuisbasis van vooraanstaande werkgevers, waaronder de Federal Reserve Bank van Cleveland en het hoofdkantoor KeyCorp's. En medewerkers, toegewijde carrière leidinggevend personeel, en de MSM-Finance programma manager werk direct met studenten te zorgen dat ze worden voorbereid en klaar voor hun carrière.

Is dit programma geschikt voor mij?

Terwijl veel MSM-Finance graden richten op kwantitatieve vaardigheden, onderscheidende programma Weatherhead bereidt studenten voor op onmiddellijke en deskundige bijdrage aan de vennootschapsbelasting financiën, financiële modellering, waardering, risicomanagement en corporate consulting maken.

De MSM-Finance programma is 30-credit uur durend programma dat in slechts twee semesters kan worden voltooid. Het programma biedt de flexibiliteit van een verblijf langer en het nemen van extra keuzevakken, met een sluitstuk project ervaring, en de mogelijkheid om te solliciteren voor stage mogelijkheden op basis van concurrentie in de zomervakantie, om het leren te versterken. Zo kan het programma in 9 worden afgerond, 12, 16 of 21 maanden, zodanig dat je de snelheid waarmee u door het programma naar uw eigen professionele ontwikkeling doelen passen kunnen afstemmen. U kunt de overgang recht in onze masteropleiding na het voltooien van je bachelordiploma. Geen werkervaring nodig. Typische undergraduate majors zijn onder andere het bedrijfsleven, economie, natuurkunde, biologie, administratie, techniek en wiskunde.

Uitkomsten

Geleerde lessen in onze MSM-Finance programma gaan dan kwantitatieve vaardigheden. Studenten krijgen een stevige achtergrond in gerichte financiële theorie en vaak krijgen een netwerk van regionale, nationale en internationale zakelijke contacten. Op de vraag wat het leven vaardigheden die ze uit de buurt van het programma zal nemen, afstuderen MSM-Finance studenten vaak vermelden dat ze geleerd hoe ze:

 • Spreken en begrijpen van de taal van het bedrijfsleven
 • Pitchen een idee
 • Effectief werken met superieuren, collega's en groepen
 • Beheer tijd effectiever
 • Neem feedback en omgaan met druk en frustratie
 • Schrijf effectief in de zakelijke omgeving

Studenten ook verklaard dat ze geleerd:

 • Finance kan meer een kunst dan een exacte wetenschap
 • Verhalen zijn net zo belangrijk als getallen
 • Het creëren van goede eerste indrukken zijn belangrijk
 • Gewoon kraken nummers is niet genoeg; conceptueel begrip is de sleutel
 • Het grote beeld komt voor detail: Het is belangrijk om verstandig met kijken naar cijfers

Na voltooiing van het programma, zult u bereid bent om een ​​aantal interessante carrièremogelijkheden in investment banking, corporatie finance, risk management, banking, private equity, vermogensbeheer en corporate advies na te streven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing ... Lees meer

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing business and society. Our learning environment is a hub of creative thinking, innovative teaching, and trans-disciplinary research, filled with excitement and a strong sense of community. Lees Minder