Master of Science in het luchtvervoer beheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Air Transport Management (georganiseerd in samenwerking met Cranfield University, UK)

PROGRAMMA OVERZICHT

De Master of Science (MSc) in Air Transport Management (ATM) is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in de verschillende sectoren van de luchtvaart, met inbegrip van de burgerluchtvaart administraties, luchthavenautoriteiten, verleners van luchtvaartnavigatiediensten, luchtvaartmaatschappijen, luchtvervoer adviesbureaus en aerospace bedrijven na te streven.

De MSc in ATM is een part-time programma dat specifiek ontwikkeld om aan de eisen van drukke managers voor flexibeler executive onderwijs in ATM ontmoeten. Het combineert de verplichte luchtvervoer core modules met een verhoogde focus op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, en bouwt voort op deze met optionele modules gekozen om individuele belangen en carrière ambities aan te passen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Het programma zal worden gegeven door de grootste academische groep in de wereld die gespecialiseerd is in ATM, die een unieke mix van het luchtvervoer economen, marketing specialisten en aeronautische ingenieurs met sterke publicatie dossiers en ervaring in de sector omvat.

De kwalificatie bereikte wordt gewaardeerd en gerespecteerd door de werkgevers over de hele wereld, met een bewezen staat van afgestudeerde werkgelegenheid in luchthavens, adviesbureaus en aanverwante industrieën.

De gesprekken en het delen van sessies door de luchtvaartindustrie experts uit Singapore zal inzichten verschaffen over actuele kwesties ATM, gebruik te maken van de ervaring van Singapore en best practices. Het leren van andere elementen omvatten case studies en de industrie bezoeken aan de belangrijkste luchtvaart faciliteiten.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Het programma bestaat uit kern (verplichte) modules, optionele modules, verplicht projectgroep en een individueel onderzoeksproject.

Jaar 1: Core (Verplicht) Modules

U dient 6 modules die in paren (elk met een duur van 3 dagen) worden gepland voltooien back-to-back. Deze onderwijs sessies worden gehouden in Singapore Aviation Academy (SAA) en omvatten een zaterdag onderwijs in elk paar modules.

Jaar 2: Optionele Modules en Verplichte Group Project

U bent verplicht om ten minste 30 onderwezen studiepunten, bestaande uit modules uitgevoerd bij SAA en / of online modules te voltooien. Een project verplichte groep is ook vereist.

Jaar 3: Individuele Research Project

Het project moet worden ingevuld door middel van online toezicht en ontmoetingen met begeleider in Singapore.

Programme Delivery

Het programma wordt uitgevoerd door een combinatie van face-to-face contact uur bij SAA, online modules, case studies en interactieve discussies.

BEOORDELING

Leren wordt beoordeeld door een combinatie van schriftelijke en mondelinge examens, ingediend cursussen en formele presentaties van studenten.

CERTIFICERING

  • Studenten die het 1e jaar te voltooien zal beloond worden met een postgraduaat getuigschrift.
  • Studenten die de 1e en 2e jaar af te ronden zal worden beloond met een Postgraduate Diploma.
  • Studenten die te voltooien al 3 jaar zal worden beloond met een Master Degree.

TOELATINGSEISEN

  • 1e of 2e klasse UK honours graad (of niet-Britse equivalent) in elke discipline; of erkende beroepskwalificatie met enige relevante werkervaring - Studenten waarvan 1 taal niet Engels moet een Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) score van 7,0 te bereiken
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... Lees meer

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Lees Minder
Singapore , Singapore Online + 1 Meer Minder