Master of Science in het internationale bedrijfsleven onderhandelingen

IESEG School of Management Lille - Paris

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Science in het internationale bedrijfsleven onderhandelingen

IESEG School of Management Lille - Paris

IESEG's MSc in International Business Onderhandelen streeft naar effectieve, veelzijdige en ethische managers opleiden, met sterke onderhandelingsvaardigheden om te werken in een internationale context. Het biedt de deelnemers de mogelijkheid om alle elementen van een onderhandelingsproces te begrijpen, en om volledig deel te nemen aan een interdisciplinaire analyse van onderhandelingen in een internationale omgeving.

Deelnemers leren over hun eigen onderhandelingen stijl en de kunst van communicatie en relationele vaardigheden, die beide van cruciaal belang zijn voor een constructieve onderhandelingsprocessen. Ze ontwikkelen ook het vermogen om effectief te rijden verandering, creatieve oplossingen te genereren, en om te gaan met uiteenlopende perspectieven. Bovendien zullen de studenten een goed begrip van hoe deze onderhandelingen vaardigheden toe te passen op specifieke internationale zakelijke context, zoals sales management, human resources en geschillenbeslechting krijgen.

De inhoud en het programma is geschikt voor studenten met diverse achtergronden: zakelijk, management, financiën, handel, techniek, recht, politieke wetenschappen, economie, human resources, geneeskunde, psychologie en maatschappelijk werk.

Profiel van onze afgestudeerde wordt gekenmerkt door managers en leiders die zijn: ethische, zelfverzekerd en creatief; bedreven in transformationeel leiderschap en relatiebeheer; effectief in verschillende contexten; en wie neemt een internationaal perspectief. Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden zijn te vinden op verschillende gebieden:

In het bedrijfsleven: international business manager, sales en inkoper, key account manager, project manager, change manager, contract manager, etc.

In menselijk kapitaal: HR-manager, interne mediator, arbeidsverhoudingen onderhandelaar, sociale dialoog expert, psycho-sociale risico adviseur, etc.

In het voorkomen en oplossen van conflicten: transactie advocaat en in-house legal counsel, bemiddelaar, adviseur overheid, NGO's manager, internationale ontwikkeling adviseur, etc.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
14,000 EUR
Zelfde collegegeld voor alle studenten
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 31, 2019
Dates
Sept. 2018
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 31, 2019