Lees de Officiële Beschrijving

INNOVATE
TE LEIDEN
MARKTEN

DOELSTELLINGEN

 • Verzenden en te motiveren het concept van innovatie als een echte houding en als een geldige manier van benaderen van de werkelijkheid.
 • Het aanpakken van innovatie project, gezien de variabelen die worden geboren met het identificeren van kansen en behoeften van de klant.
 • Toonaangevende innovatie processen binnen een organisatie, bedrijf of instelling, het beleid en het ontwerpen en evalueren van innovatieve oplossingen om uiteindelijk in staat zijn om ze te implementeren in hun eigen werkomgeving.
 • Mobiliseren van testamenten en de middelen om te innoveren in producten en diensten, processen, organisatie en toegangscontrole en marktontwikkeling.
 • Diagnose van de toestand van de innovatie in elk bedrijf voor het ontwerpen, implementeren en ontwikkelen van een bedrijfscultuur van innovatie, impact op alle terreinen van het bedrijf het genereren van producten, diensten, processen en / of innovatieve initiatieven.

ontvangers

Managers met een minimum ervaring van 3 jaar in hogere functies, op zoek naar een cultuur van innovatie in bedrijven waarvoor ze werken.

Studieplan

 • Afgerond PRESENCIAL
 • ONLINE afgerond
 • EINDE VAN DE MASTER WORK (TFM) · E-learning

Certificaat

Universiteit van Californië in Irvine - Uitbreiding en ADEN International Business School, bekroond met certificaat van specialisatie in Strategic Management van Innovatie (^) aan de eisen van het programma gezamenlijk te voldoen.

Na afronding en goedkeuring van de Master of Science in Business Innovation uitgereikt door de Zwitserse Business School (Zwitserland) 1 voltooid is verkregen.

(^) Certificaat van permanente vorming, die geen titel of graad impliceert, die worden uitgegeven in de Verenigde Staten.
(1) Titel uitgegeven in Zwitserland. online mode met optionele ondersteuning klaslokaal acties. Methodologie De Master of Science in Business Innovation programma is ontworpen voor een semi-afgerond uitgebreide flexibele werktijden.

ADEN heeft een interactief leren pedagogisch model genaamd MODEL TRANSFER PERICLES, dat de overdracht van verworven kennis naar de werkplek met een praktische aanpak stelt ontwikkeld; ontwikkelde een interactieve virtuele gemeenschap met een klaslokaal supplement.

Om behoud en de toepasbaarheid van een digitaal en karton, te versterken op basis van wiskundige modellen die het mogelijk maken om te ervaren en situaties spelen binnen de zakelijke wereld, waar de beslissingen worden genomen en de gevolgen daarvan wordt geverifieerd op een intensief gebruik van simulatoren is gedaan speelse omgeving.

De hoofdmotor van het onderwijs - leren wordt gegeven een context waarin de student voortdurend uitgedaagd, gemotiveerd en begeleid door een permanente interactiviteit met specialisten die verantwoordelijk is voor elk onderwerp.

Deelnemers aan het platform in te voeren, moet de volgende activiteiten per week aan te pakken:

 • Analyseer de lezingen en activiteiten uit te voeren onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot hen.
 • Te analyseren en te reageren multimedia materiaal dat verband vragenlijsten.
 • Bestudeer de voorgestelde case studies en oplossingen voorstellen.
 • Deelnemen in forums, met uitzicht met theoretische en praktische basis.
 • Interactie met bandleden, beslissingen te nemen en uit te voeren ze in de simulator.
 • Neem deel aan de integratie van videoconferencing en virtuele workshops met specialisten.

Docent / student en student / student interactie is synchroon verhoogd, asynchroon in het gezicht en in de virtuele; dat wil zeggen docenten en studenten kunnen al dan niet overeen met de uren van de toegang tot het platform en op dezelfde manier, interactie voortdurend terwijl het oplossen van alle vragen. In het gezicht workshops is verdiept door middel van business simulatoren die de interactie van de deelnemers in een concurrerende en leuke omgeving te promoten. Bovendien, de vergaderingen via videoconferenties in real time door het programma te optimaliseren de verhouding tussen de deelnemers.

Ondertussen, programma-evaluatie bestaat uit multiple-choice toetsen in de online modus en integrators gevallen geregistreerd in de virtuele gemeenschap.

De deelnemers zullen de ontwikkeling van de verschillende componenten die deel uitmaken van een innovatie plan voor het bedrijf waarin ze werken de hele klassen, die zal worden geïntegreerd in de laatste module waarin de noodzakelijke wijzigingen evenals presentaties en evaluaties zal worden gemaakt.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 5 andere vakken van ADEN campus Salvador »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019, Feb. 2020