Master of Science in Game Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

131590_20046_Screen_Shot_2016-02-16_at_5.02.13_PM.png
Full Sail University

Het Master of Science-programma Game Design bereidt je voor op een gespecialiseerde rol in de game-industrie door de vaardigheden te leren die nodig zijn om bij te dragen aan multidisciplinaire ontwikkelteams. De cursussen zijn gericht op onderzoek, productie en ontwerp van gebruikerservaringen - met als hoogtepunt een game-sluitsteenervaring. Je kiest een track waarmee je je kunt concentreren op het door jou gekozen expertisegebied, of dat nu is als onderzoeker naar gebruikerservaringen, producer of game-ontwerper om games te maken en te publiceren, of je specialiseert in een genre of brancheniche om te evalueren en verbeteren bestaande real-world producten.

Hoogtepunten van de cursus

 • Methoden en de gebruikerservaring - Deze cursus biedt een wetenschappelijk raamwerk voor het definiëren en testen van variabelen die bestaan binnen het soms dubbelzinnige proces van game-ontwerp.
 • Prototyping en contentcreatie - Deze cursus is erop gericht studenten de tools en technieken te bieden die nodig zijn voor de ontwikkeling van functionele prototypes, zodat ze hun ontwerpconcepten kunnen testen en verfijnen.
 • Bruikbaarheid en testen van games - Deze cursus is een mix van academische en toegepaste wetenschap, gericht op kernontwerpprincipes door middel van wetenschappelijke onderzoeksmethoden en toegepaste bruikbaarheidstechnieken.

Admissions

Voordat u zich aanmeldt

Er zijn verschillende dingen die u moet weten over het toelatingsproces voor afgestudeerden aan de Full Sail University .

 • Geen traditionele aanmelddeadlines: de lessen beginnen maandelijks voor de meeste programma's, dus u kunt zich op elk moment aanmelden en beginnen op de datum die het beste bij u past.
 • Programma-ontwerp en cursusvolgorde: u hoeft zich niet elk semester voor specifieke lessen aan te melden - al onze programma's hebben een vooraf bepaald programma-ontwerp en cursusvolgorde.
 • Versnelling: de Graduate-programma's van Full Sail worden volgens een versneld schema gevolgd en kunnen in slechts 12 maanden worden voltooid.
 • GRE-inzending: we hoeven niet dat je de GRE voltooit of je GRE-scores indient om een graduate programma aan te vragen.

Aanvraag en aanvaarding

Onze toelatingsvoorwaarden en acceptatieprocedures verschillen van die van een traditioneel college. Om in aanmerking te komen voor toelating tot een graduate programma bij Full Sail, gelden de volgende vereisten:

 • Je moet een bachelordiploma of hoger hebben - een Full Sail-bachelordiploma met een minimale cumulatieve GPA van 2.0, of een baccalaureaatsniveau of hoger diploma van een andere geaccrediteerde postsecundaire onderwijsinstelling, erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, samen met transcripties.
 • De behaalde graad moet van dezelfde omvang / onderwerp zijn als de beoogde graduate opleiding, met een academisch gemiddelde van 2.0. Documentatie van middelbare schooldiploma of GED is niet vereist.
 • Kandidaten met een GPA lager dan de vereiste 2.0 moeten een intentieverklaring, cv en college-transcripties indienen voor beoordeling door Program Director.
 • Studenten met een bachelordiploma van een niet-gerelateerde omvang of onderwerp kunnen in aanmerking komen voor toelating op voorwaarde van het verstrekken van een intentieverklaring en een professioneel cv. Neem voor meer informatie contact op met uw toelatingsvertegenwoordiger.

Hoe aan te vragen

Als je met een toelatingsvertegenwoordiger hebt gesproken en je interview hebt afgerond en je bent klaar om met het sollicitatieproces te beginnen, zijn er verschillende items die je moet hebben:

 • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs, paspoort of door de staat uitgegeven identiteitskaart.
 • Verificatie van Engelse taalvaardigheid als Engels niet uw primaire taal is (alle vereiste documentatie die niet in het Engels is, moet vergezeld gaan van een beëdigde Engelse vertaling).

Zodra u deze items heeft, bent u klaar om de online applicatie te starten. Het voltooien van uw aanvraag duurt 30-45 minuten en u kunt uw aanvraag opslaan als u geen tijd meer heeft of aanvullende informatie nodig heeft.

Nadat u zich heeft aangemeld

Als je je toelatingsgesprek nog niet hebt voltooid, is dat je volgende stap. Een toelatingsvertegenwoordiger zal contact met u opnemen om een interview op een geschikt tijdstip voor u te plannen.

Als je je interview hebt afgerond, zal je inschrijvingsgids contact opnemen om je aanvraag af te ronden en aanvullende informatie te verzamelen.

U ontvangt ook een e-mail die u toegang geeft tot onze Launch Portal, waar u documentatie kunt indienen en de laatste stappen voor inschrijving kunt voltooien.

Graadspecifieke vereisten

Aanvragers van een Game Design master of science-programma moeten uitgebreide academische cursussen hebben in computeranimatie, informatica, gamekunst, game-ontwerp, game-ontwikkeling of mobiele ontwikkeling. Aanvragers worden sterk aangemoedigd om het Game Design Master of Science-curriculum te herzien voordat ze zich aanmelden om ervoor te zorgen dat ze de vereiste vaardigheden hebben verworven om succesvol te zijn in het programma.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder