Master of Science in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit één jaar durende en volledig in het Engels gedoceerde programma is ontworpen als een soepele overgang naar de financiële sector door een mix van theorie en praktijk, interactie met professionals en speciale sessies in onze Bloomberg-faciliteiten.

Doelstellingen van het programma

De MSc in Finance is bedoeld voor studenten die hun inzicht in financiële analyse willen verbeteren in een zeer praktische omgeving. Het programma wordt volledig in het Engels onderwezen, waardoor de internationale toepassing een van zijn sterke punten is. Door het observeren van professionele praktijken krijgen studenten een unieke kans om de ethische normen van het beroep te leren. Theorie wordt in praktijk gebracht in het financiële marktenlab waar studenten ook professionele certificeringen kunnen behalen.

Programmavoordelen

· Curriculum ontworpen om studenten te helpen de Chartered Financial Analyst (CFA) aan te duiden, de meest prestigieuze en algemeen erkende beleggingsreferentie ter wereld - het programma omvat ten minste 70% van het CFA-programma.

· Bevoorrecht gebruik van het laboratorium voor financiële markten, waar studenten volledige toegang krijgen tot de Bloomberg Professional-service en Thomson Reuters Eikon.

· Professionele seminars die de kloof overbruggen tussen theorie en marktpraktijken.

Programma-inhoud

Het programma wordt full-time aangeboden en het curriculum is ontwikkeld rond basiscursussen en keuzevakken, evenals een professionele ervaring van 6 maanden. Franse of andere buitenlandse taalcursussen zijn inbegrepen.

Applicatie procedure

Toelating is gebaseerd op de online applicatie van elke student beschikbaar op http: // apply. IESEG .fr en de beoordeling van de vereiste documenten, evenals het resultaat van een verplicht interview met het wervingspersoneel. Rolling toelating wordt aangeboden aan gekwalificeerde studenten vanaf oktober 2019 .

Internationale studiebeurs

IÉSEG's internationale beurzen tot een afstand van 50% collegegeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Lees meer

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Lees Minder
Lille , Parijs + 1 Meer Minder

Accreditaties