Master of Science in ecotoxicologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Ecotoxicologie

Steeds chemicaliën wordt door de huidige maatschappij, die ook vrijkomen in het milieu. Ecotoxicologie betreft met hun potentiële effecten op het ecosysteem. Het doel is te onderzoeken en te ontdekken effecten van chemicaliën op biologische systemen om de methoden voor risicobeheer te ontwikkelen, evenals de ecologische gevolgen te voorspellen.

De internationale 'Master of Science programma in Ecotoxicology "integreert concepten of Environmental Chemistry, toxicologie en ecologie en omvat sociale wetenschappen en economie ook. Door zijn interdisciplinaire en toegepaste aanpak, het programma stelt de afgestudeerden om complexe problemen te analyseren en om praktische oplossingen te ontwikkelen.

Zoals milieuproblemen reiken tot ver buiten de landsgrenzen, een internationale aanpak nodig is en de situatie in ontwikkelingslanden heeft speciale oplossingen.

De Master in Ecotoxicology wordt georganiseerd door het Instituut voor Milieukunde en haar afgestudeerden krijgen de volledige kredieten voor de negen gewenste onderwerpen van de Society of Environmental Toxicology and Chemistry's Certificering van Environmental risicobeoordelaars (CRA) programma.

studieprogramma

Alle studenten nemen de 9 vereiste modules, evenals een 10-week Research Project Course en een Applied Module op externe Organisaties van 8 weken tot een diepgaande kennis op het gebied van Ecotoxicology verkrijgen. Daarna studentes personaliseren het programma door te kiezen voor 2 modules van de 5 bijzondere gebieden. De Master Thesis met colloquium ronden het 4-semester programma.

Specialiteit gebieden:

  • Applied Environmental Chemistry & Environmental Physics,
  • Chemie,
  • Applied Ecology,
  • Geoecology en
  • Socioeconomics & Environmental Management

EISEN

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in het werken aan ecotoxicologisch relevante problemen met behulp van een interdisciplinaire benadering.

In aanmerking te komen voor de Master of Ecotoxicologie Program aantal eisen moet worden voldaan.

Hoger Onderwijs Entrance Qualification

Iedereen die studeren aan een Duitse universiteit heeft een diploma hoger onderwijs ingang ("Hochschulzugangsberechtigung"), respectievelijk een meester ingang kwalificatie ("Masterzugangsberechtigung").

Entree kwalificatie wordt niet gecontroleerd door de universiteit, maar door Uni-assist (zie aanvraagprocedure). Uni-assist biedt alle verdere informatie over het hoger onderwijs ingang kwalificatie.

Academische achtergrond

Een Bachelor in Environmental Science, Natural Science of Earth Science is vereist.

Basis wetenschappelijke kennis kan worden verworven op het gebied van ecologie, milieu Chemie, Geografische Informatie Systemen en Wiskunde / Statistiek. Indien nodig kan voorkennis worden aangevuld in de voorbereidende cursussen.

Taalvaardigheid

Engels

Het programma wordt uitgevoerd in het Engels. Daarom goede actieve en passieve kennis van het Engels zijn essentieel.

Duits

Beheersing van het Duits is geen vereiste voor de toepassing. Toch raden wij u aan een aantal fundamentele Duits te leren voor het dagelijks leven. Terwijl in Duitsland veel mensen Engels spreken, zal u in het algemeen het leven te vinden in Duitsland makkelijker als je spreekt Duits.

Collegegeld

Studenten met een master's degree van een Duitse universiteit willhave collegegeld (650 € per semester) te betalen.

semester Bijdrage

Studenten ingeschreven is aan de Universiteit van Koblenz-Landau hebben een terugkerende semester bijdrage ("semester bijdrage") te betalen. Het heeft betrekking op een deel van de administratiekosten en de sociale bijdragen aan de "AStA" (Student Union) en de "Student Services" (Student Services). Momenteel is de bijdrage semester is € 91,50 per semester.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

The University of Koblenz-Landau is a young, medium-sized university. In 1990 the university emerged from the former teacher training college. In the meantime research and teaching are organised in th ... Lees meer

The University of Koblenz-Landau is a young, medium-sized university. In 1990 the university emerged from the former teacher training college. In the meantime research and teaching are organised in three linked interdisciplinary subject areas entitled "Learning", "Society" and "Environment". Lees Minder
Koblenz , Landauer + 1 Meer Minder