Master of Science in de wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in de wiskunde

De MSc in Wiskunde biedt studenten met een sterke achtergrond in disciplines zoals analyse, algebra, topologie en moderne toepassingen in de numerieke velden. Het zorgt ervoor dat studenten de juiste opleiding nodig is om carrière keuzes uit een breder scala aan opties maken na het voltooien van het programma.

Door een verscheidenheid van seminars, workshops en presentaties, maken de leerlingen kennis met de essentiële ingrediënten van het doen van onderzoek, evenals een groot aantal open problemen. Het programma bestaat uit werk natuurlijk, seminars en een Major Research Paper, die is binnen een jaar voltooid.

De Major Research Paper richt zich op een open probleem in de wiskunde, die theoretisch of toegepast in de natuur kan zijn. Studenten worden gevraagd om te leren over een onopgelost probleem door onderzoek naar de geschiedenis en de bijdragen van andere wiskundigen aan de oplossing van het probleem. Full-time en part-time studie is beschikbaar.

Toelatingseisen

De aanvragers moeten een Honours BSc houdt normaal gesproken in de wiskunde of in een gecombineerde honours programma met een Wiskunde grote en ten minste een gemiddelde van 75% over de laatste tien volle (20 semester) cursussen afgerond op het moment van de aanvraag, of een gelijkwaardig diploma te worden beschouwd voor toelating. Alle aanvragers zijn verplicht om ten minste twee letters van studieadvies bieden van hoogleraren of andere passende professionals die hun niveau van voorbereiding en gereedheid voor graduate studies kan spreken. Verwijzing kan niet van iedereen die persoonlijk met betrekking tot de aanvrager.

Alle kandidaten zijn verplicht om een ​​CV te bieden. Aanvragers worden ook gevraagd worden om een ​​verklaring te schrijven over hun onderzoek belangen en de gewenste gebied van onderzoek.

Aanvragers kunnen ook gevraagd worden om aanvullende informatie te verstrekken, zoals Engels taalvaardigheid scores voor zover van toepassing.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

About Us Sure, we can tell you about our beautiful surroundings and how our students rate us #1 in several student satisfaction surveys, or how our residences are the rated one of the best in Canada, ... Lees meer

About Us Sure, we can tell you about our beautiful surroundings and how our students rate us #1 in several student satisfaction surveys, or how our residences are the rated one of the best in Canada, but the best way to experience Nipissing is by visiting us. Lees Minder