Master of Science in de uitoefening wetenschap (ms)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

1

Leer de wetenschap te gebruiken achter Oefening en Sport

Als je een passie voor de uitoefening en fitness of sport en sportieve prestaties, kan de Master of Science in Exercise Science opleiding voor jou. Deze opleiding kunt u voor te bereiden op een grote diversiteit van functies, afhankelijk van uw interesses en achtergrond.

De volgende zijn enkele voorbeelden van de standpunten van de afgestudeerden van het programma:

 • Sterkte en Conditioning Coach
 • Fitness directeur
 • Personal Trainer
 • oefening Scientist
 • Wellness Specialist
 • Yoga Studio Eigenaar en Instructor
 • Gymleraar
 • Atletiek trainer
 • College Instructor
 • Collegiate Track and Field / Cross Country Coach

Afgestudeerden van deze opleiding hebben gewerkt bij diverse organisaties en instellingen, waaronder de Verenigde Staten Olympisch Comite, USA Triathlon, de Gatorade Institute, de New York Knicks, de Universiteit van Pennsylvania, Rensselaer Polytechnic Institute, George Mason University, SUNY Geneseo en SUNY Plattsburgh, onder anderen. Afgestudeerden van het programma zijn ook gegaan naar de medische school, doctorale studie in de uitoefening van wetenschap, een certificaat programma in orthesen / prothesen, of studeren in andere gezondheid gerelateerde terreinen.

Hoogtepunten programma

De afgestudeerde programma in Exercise Science biedt kern cursussen in de fysiologie en de biomechanica van de menselijke beweging, motoriek, en de psychologie van de sport of uit te oefenen. U krijgt een goed begrip van het vermogen van het lichaam om kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen, fit te houden, en het verwerven van vaardigheden te ontwikkelen. U leert ook hoe de geest van invloed op deze processen. U zult afstuderen met het vermogen om te begrijpen en uit te voeren oefening wetenschappelijk onderzoek.

 1. Deze opleiding is een gecombineerde 30 krediet uur natuurlijk het werk en een scriptie of uitgebreid examen. Studenten over het algemeen af ​​van de mate in drie tot vier semesters.

Natuurlijk werk. Het merendeel van de cursussen in dit programma worden aangeboden in de avond, waardoor studenten te blijven full-time te werken bij het invullen van deze graad. Uw cursus werk omvat de volgende verplichte vakken:

<ul>
 • geavanceerde biomechanica
 • <li>  Geavanceerde Motor Behavior</li>
  <li>  Uitgebreid inspanningsfysiologie</li>
  <li>  Gedrag in Sport - OR - Uitgebreid Exercise Psychology</li>
  <li>  Uitgebreid inspanningsfysiologie</li>
  <li>  Onderzoek in de lichamelijke opvoeding</li>
  <li>  Geavanceerde statistische toepassingen in Exercise Science</li>
  <li>  Seminar in Exercise Science</li>
  

  Scriptie of uitgebreide examen. U hebt de mogelijkheid van het voltooien van een scriptie voor 6 credit-uren, of het nemen van een uitgebreid onderzoek voor 1 credit uur. Als u het examen kiest, moet u 9 credit uur keuzevak werken om de 30 credit uur eis te voldoen voltooien; als u kiest voor een scriptie te schrijven, moet u 4 credit uur keuzevak werk om de graad te voltooien.

  Vereiste aanbrengmaterialen

  • Voltooid online Graduate School Application
  • Een bachelor's degree in een onderwerp. Aanvaller Officiële transcripties van alle instellingen voor hoger onderwijs bijgewoond rechtstreeks aan de SUNY Cortland Graduate Admissions Office
  • Twee brieven van aanbeveling
  • Officiële score rapport voor de algemene test GRE
  • Een verklaring beschrijven van uw professionele en educatieve doelen in 250 woorden of minder

  Toelatingsvoorwaarden

  De voorkeur gaat uit naar kandidaten met het volgende:

  • Een undergraduate GPA van 3,0 of hoger op een schaal van 4,0
  • Een score van 300 of hoger op de gecombineerde verbaal redeneren en kwantitatieve redeneren delen van de algemene test GRE met een minimale score van 143 op elk onderdeel

  Uitzonderlijke kandidaten die niet alle bovenstaande eisen voldoen worden op individuele basis. Gekwalificeerde kandidaten zonder sterke voorbereiding in de basiswetenschappen en de menselijke beweging wetenschap kan nodig zijn om specifieke undergraduate opleiding werk binnen een jaar na hun inschrijving te voltooien. De undergraduate opleidingen die nodig kunnen zijn: anatomie en fysiologie I & II, motoriek, biomechanica, inspanningsfysiologie, en statistieken.

  Waarom studeren aan SUNY Cortland?

  Bekijk de Student Center

  Laatst bijgewerkt op mrt 2020

  Over de school

  SUNY Cortland is an academic community dedicated to diverse learning experiences. Students grow as engaged citizens with a strong social conscience fostered by outstanding teaching, scholarship, and s ... Lees meer

  SUNY Cortland is an academic community dedicated to diverse learning experiences. Students grow as engaged citizens with a strong social conscience fostered by outstanding teaching, scholarship, and service. Lees Minder
  Cortland , VS Online + 1 Meer Minder