Master of Science in de Toegepaste Veiligheid en Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bereid je voor op een leidende rol in de technologie met een Master of Science in Applied Analytics Veiligheid en van de Universiteit van Findlay.

De Universiteit van Findlay's Master of Science in Applied Veiligheid en Analytics richt zich op geavanceerde cursussen in leiderschap en technologie, in het bijzonder big data en cyberveiligheid, en kan binnen twee jaar worden voltooid.

Hoe zal een Master of Science in Applied Veiligheid en Analytics je carrière te verbeteren?

Deze graad is ontworpen om uw huidige IT-kennis op het gebied van veiligheid en big data analytics te verbeteren, evenals het uitbreiden van uw zakelijke vaardigheden in de boekhouding, financiën, project management en het algemene management en leiderschap van informatie en technologie.

Maak kennis met de 21e eeuw de vraag! Uitgegroeid tot een technologische leider vloeiend in big data en cyberveiligheid

Bedrijven in alle sectoren zijn op zoek naar de informatica professionals die in staat zijn om te werken als specialist op het gebied van veilige software ontwikkeling en big data analytics als zowel technische en bestuurlijke leiders.

Waarom kiezen UF voor de Master of Science in Applied Veiligheid en Analytics?

 • UF is de enige instelling in Ohio het aanbieden van deze unieke master's degree
 • Diverse cursusaanbod in: data-analyse, veiligheid, het bedrijfsleven, geavanceerde software engineering
 • Ontworpen om te worden afgerond binnen twee jaar
 • UF blijft up-to-date op de huidige trends in de sector door middel van een adviesraad van lokale marktleiders
 • Handig cursusaanbod - online en 's avonds opties

Missie en doelstellingen van het programma

De doelstellingen van het programma zijn de informatica professionals voor te bereiden om te werken als specialist op het gebied van veilige software ontwikkeling en big data analytics als zowel technische en bestuurlijke leiders in de industrie en de overheid.

Studenten in het programma zal worden geïnstrueerd in de informatie assurance en cyber security, software engineering, database management en analyse, alsmede project management en technisch beheer. Daarnaast zullen de studenten leren andere waardevolle vaardigheden, op basis van de Universiteit van het aanbod Findlay's in het bedrijfsleven, management en leiderschap.

Programma Leerdoelen

Programma Leerdoelen

 • Studenten die het programma te voltooien zal:
 • Manifest PSM doelstellingen van het mengen van technische vaardigheden met het bedrijfsleven en bestuurlijke deskundigheid (Bloom I - VI).
 • Maak en voltooien van een sluitstuk project dat elementen van het management, leiderschap en een of meer van de volgende technische gebieden bevat: veiligheid, analytics en / of data management. Het project zal worden beoordeeld als succesvol door een team van twee docenten en een mogelijke externe client, op basis van een schriftelijk verslag en mondelinge presentatie. (Bloom I - VI).
 • Breiden hun begrip van de algemene informatica principes om de specialistische kennis van het programma (Bloom I, II) op te nemen. Het succes van de studenten zal worden gemeten aan de hand van hun prestaties in de technische opleidingen in het curriculum.
 • Integratie van hun begrip van de algemene informatica concepten in situaties en principes van technisch beheer, ethische besluitvorming en leiderschap (Bloom I - V). Het succes van de studenten zal worden gemeten door hun prestaties in het bedrijfsleven en leiderschap cursussen in het curriculum.
 • Encounter echte problemen, met betrekking tot technische beslissingen en hun begrip van zowel technische en zakelijke principes succesvol toe te passen om nieuwe oplossingen te creëren (Bloom I - VI). Student succes zal worden beoordeeld op hun prestaties door het programma.
 • Practice team-based learning en team-building.

Toelatingsvoorwaarden

Toelating tot de Master of Science in de Toegepaste Veiligheid en Analytics (MSASA) diploma vereist de volgende: Een verdiende bachelor's degree (BA, BS) van een geaccrediteerde universiteit in de informatica of een verwante discipline Een minimum GPA van 3,0 of toestemming van de opleidingsdirecteur 3 brieven van aanbeveling Hervatten (liever ten minste één jaar werkervaring) Cursus achtergrond - Eindevaluatie van transcripten naar het oordeel van de programmadirecteur en de faculteit (Let op brug cursussen of undergraduate aanbod zal beschikbaar zijn voor degenen die niet deze achtergrond hebben zijn):

 • Programming - een stevige achtergrond die instructie in datastructuren omvat
 • Wiskunde - college krediet voor wiskunde ten minste op het niveau van het college algebra
 • Databases - fundamentele databank kennis en ervaring in het gebruik van databases
 • Computer netwerken
 • Computer Systems
 • software engineering
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder