Master of Science in de Stad en Ruimtelijke Ordening (MCRP)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

De Master of Science in de Stad en Ruimtelijke Ordening (MCRP) programma cultiveert talent, leiderschap, innovatie en actiegericht onderzoek op de plaats maken opvoeding van civic minded en diverse studenten. Wij bieden een toegepaste, comrehensive, professionele planning onderwijs met, gemeenschap, regionale en mondiale bewustwording. We bereiden planners aan gemeenschappen en regio's die sociaal zijn, ecologisch en economisch duurzaam te ontwikkelen.

Algemene eigenschappen

De Meester van City & Regional Planning degree (MCRP) is een toegepaste, uitgebreide en professionele-based programma. Het staat open voor studenten met een hoog niveau van academische prestaties die willen carrière in de stad en de ruimtelijke ordening. Het is zo gestructureerd dat afgestudeerden functioneren in een algemene context van stadsplanning, en in een gebied van nadruk bereiden. De kern cursussen behandelen planning theorie, methoden, wetgeving en formuleren en uitvoeren van plannen en beleid.

calpoly

Studenten kunnen ervoor kiezen om gespecialiseerde studies voort te zetten in vier gebieden:

  • Stedelijk ontwerp
  • Milieu en Duurzaamheid
  • Vervoer
  • Huisvesting, Economische en Community Development

Bovendien, vaardigheid gebouw in alle aspecten van de planning communicatie (visueel, mondeling, schriftelijk) wordt benadrukt. De Stad & Regional Planning Department biedt gezamenlijk de MCRP graad met de burgerlijk ingenieur met een specialisatie in het transport planning.

Het MCRP programma is gestructureerd aan de behoeften van degenen die baccalaureaatsgraden hebben verdiend in diverse disciplines, zoals te ontmoeten, maar niet beperkt tot, milieustudies, economie, bedrijfskunde, aardrijkskunde, architectuur, landschapsarchitectuur, civiele techniek, politieke wetenschappen, milieu- of urban studies, beheer van natuurlijke hulpbronnen, en ecologie. Het programma is zes kwartalen (twee jaar) in duur en bestaat uit 72 goedgekeurde eenheden (niet met inbegrip van cursussen die nodig zijn om te compenseren voor tekortkomingen). Vanwege de volgorde van cursussen, worden de studenten toegelaten tot de opleiding in het algemeen verwacht dat zij hun studies te beginnen in de herfst kwartaal. Studenten met een eerste vereiste cursussen tekortkomingen en mensen met achtergronden waardoor vrijstellingen van eerstejaars kern cursussen kan worden toegelaten in de andere kwartalen. De mate culmineert in een proefschrift (CRP 599), professioneel project (CRP 596), of een community planning studio (CRP 556).

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​nauwe werkrelatie met de planning faculteit te ontwikkelen. Zelf-gerichte studie, afgestemd op de belangen en behoeften van de student, wordt ook aangemoedigd.

Vereisten

Studenten die het MCRP programma zijn verplicht om een ​​achtergrond in computers en computertoepassingen die gelijkwaardig zijn aan de Cal Poly cursus, CSC 110 Computers en Computer Applications hebben: Windows. Dit omvat kennis van Microsoft Windows, tekstverwerking en spreadsheets.

Kandidaten voor de toelating tot de Master of City & Ruimtelijke Ordening programma wordt verwacht dat zij:

  1. Hebben verdiend een bachelor's degree van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool,
  2. Hebben bereikt een Grade Point Average van 3,0 in de laatste 90 kwartaal eenheden van undergraduate werk,
  3. Zorg voor de CRP-afdeling met de resultaten van de Graduate Record Examination proeve van bekwaamheid in het geval van borderline Grade Point Average,
  4. Geven aanwijzingen aan motivatie, rijpheid, en de hoge normen van de academische betrokkenheid door middel van werk en referenties (drie letters nodig) en het indienen van een project of papier demonstreren vermogen tot schrijven,
  5. Een verklaring (maximaal 500 woorden) aan te tonen een goed begrip van, en de gebieden van belang in, stedelijke en regionale planning, carrière en educatieve doelstellingen.

Aanvragers ontbreekt voorwaarden of andere achtergrond eisen voor gerubriceerde staande eisen kunnen worden toegelaten op een voorwaardelijk ingedeeld basis, afhankelijk van de resultaten van een analyse van hun applicaties.

Voor aanvullende informatie en uitleg, zie Janet in de CRP kantoor (05-313) voor de administratieve kwesties en prof Nuworosoo (21-117A), de MCRP Program Coordinator, voor het adviseren en het programma problemen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cal Poly, gevestigd in San Luis Obispo, 200 mijl ten noorden van Los Angeles, hanteert een leidende filosofie van 'Leren door te doen', hetgeen tot uiting komt in het uitgebreide curriculum va ... Lees meer

Cal Poly, gevestigd in San Luis Obispo, 200 mijl ten noorden van Los Angeles, hanteert een leidende filosofie van 'Leren door te doen', hetgeen tot uiting komt in het uitgebreide curriculum van de school dat technische en professionele training combineert met kunst en geesteswetenschappen. Dit bereidt studenten voor om vindingrijke professionals en innovatieve leiders te worden vanaf het moment dat ze voet op de campus stappen. Als een van de meest selectieve universiteiten in het California State University (CSU) -systeem, scoort Cal Poly consequent 'Beste in het Westen' door US News en World Report en wordt het door Money Magazine beschouwd als een van de 'De beste colleges voor uw geld'. Lees Minder