Master of Science in de psychologie van cognitieve processen met de Université Lille 3 / frankrijk

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Vanaf het. 2015-16, zal de CdLM in de psychologie van cognitieve processen een eerste-jaar-eenheid pad en de mogelijkheid om te kiezen, bij inschrijving voor het tweede jaar, voor de internationale path "Cognitieve Psychologie en Psychophisiology" bevatten. Als onderdeel van dit proces kan worden bereikt, volgens de Curriculum voor een beperkt aantal studenten geselecteerd studies, het CV en het algemene niveau van kennis van het Engels, de dubbele titel naar de zon en aan de Université Lille 3: Degree graad in de psychologie van cognitieve processen / Master Sciences Humaines et Sociales, Vermeld Psychologie, Spécialité 'Psychologie des Sciences et Processus Neurocognitifs Affectives.

leerdoelen

Het pad van "Cognitieve Psychologie en Psychophisiology" zal specifiek te bieden:

  • methodologische en technische vaardigheden in experimenteel onderzoek naar de onderliggende mechanismen van normale en pathologische cognitief functioneren;
  • methodologische en technische vaardigheden op het gebied van human resource management, evaluatie en ergonomisch design, milieu psychofysiologie.

Psycholoog afgestudeerd aan de Master of Science in de psychologie van cognitieve processen kan een freelancer spelen of werk vinden in de publieke en private instellingen die de gezondheid en de sociale diensten in de context van de vergrijzing, de psychologische en sociale nood, het inschakelen en cognitieve revalidatie, verslaving, de kwestie van de ontwikkeling en handicap.

Psycholoog afgestudeerd aan de Master of Science in de psychologie van cognitieve processen kan een freelancer spelen of werk te vinden in de openbare en particuliere instellingen van school-onderwijs. Hij zal een onderzoeker en technische opleiding spelen in alle openbare of particuliere instellingen die zich bezighouden met onderzoek op het gebied van normale en pathologische cognitieve processen.

Begunstigden en SUBSIDIES

Het pad in Cognitieve Psychologie en Psychophysiology biedt de keuze tussen twee opties: - CV met exclusieve frequentie SUN en, - curriculum vaak ook aan de Université Lille 3.

In het laatste geval zullen worden uitgegeven de volgende dubbele titel SUN en Université Lille 3: Master's Degree in cognitieve psychologie / Master Processen Sciences Humaines et Sociales, Vermeld Psychologie, Spécialité 'Psychologie des Sciences et Processus Neurocognitifs Affectives ".

Het curriculum vaak aan de Université Lille staat open voor een maximum van 5 studenten in het eerste jaar van de opleiding in "Psychologie van cognitieve processen", die zijn geselecteerd voor de educatieve pad van de dubbele diploma graad. De kandidaat-studenten moeten gelden op het Studenten in de maand juni van het eerste jaar. In juni zal worden vastgesteld en bekendgemaakt een lijst van afstudeerprojecten in co-richting tussen Lille en zon. Studenten moeten geven over de toepassing van:

  • ten minste een B2 niveau Engels
  • in het bezit zijn van een bachelordiploma in Psychological Sciences and Techniques "(6 semesters, 180ECTS)
  • worden ingeschreven in het eerste jaar van de opleiding "Psychologie van cognitieve processen"
  • Hij heeft al verdiend ten minste 16 studiepunten in een gebied van uw keuze tussen psychologische onderzoeken in de masteropleiding

Als het aantal kandidaten met de eisen groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, zal een pedagogisch comité maken, tegen het einde van juli, een selectie op basis van het cv van elke kandidaat en een motiverende interview.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Lees meer

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Lees Minder
Caserta , Aversa , Napels , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Sjanghai , Istanbul + 9 Meer Minder