Master of Science in de Pedagogische Leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science (MS) in Educational Leadership programma is bedoeld voor docenten die willen hun leiderschap kennis en vaardigheden uit te breiden om te dienen in formele of informele leidinggevende functies in de scholen.

De master's degree leidt tot Wisconsin certificering als opdrachtgever (# 51) en directeur van het onderwijs (# 10). Opvoeders niet geïnteresseerd in formele bestuurlijke posities, maar die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun leidinggevende capaciteit voor functies zoals website raadslid, grade niveau coördinator, of afdeling stoel zijn, zullen ook profiteren van het programma.

Het formaat van de MS in Educational Leadership programma is een versnelde cohort model met cursussen meestal duurt zes tot acht weken. Het programma wordt aangeboden het hele jaar door in een face-to-face-formaat op locaties in Wisconsin, evenals online. De inhoud van de cursus benadrukt de kennis, vaardigheden en disposities die compatibel zijn met effectief schoolleiderschap in de 21ste eeuw zijn, zoals gedefinieerd in de Wisconsin Principal en de directeur van Instructie Content Standards.

Tijdens de 31 krediet programma, studenten ten goede komen practicum uren die zijn afgestemd op de Wisconsin Administrator Standards. Het practicum draagt ​​bij aan de ontwikkeling van de School Improvement Plan dat wordt ingevuld door de student onder toezicht van de school op basis van begeleider en de Universiteit supervisor. Studenten vullen ook een leidende portfolio als onderdeel van de administrator licentiestatus eisen.

Cursussen

 • EDU 571 - Introduction to Leadership
 • EDU 573 - Toonaangevende Complex Systems
 • EDU 575 - Toonaangevende Beyond organisatieverbetering
 • EDU 576 - Leiderschap in plannen, faciliteren en het inschatten van Learning
 • EDU 580 - Het ontwikkelen, begeleiden en evalueren Staff
 • EDU 583 - Juridische en financiële Leiderschap in Adaptive Change
 • EDU 586 - Analyse van System Leiderschap
 • EDU 588 - Leading in een cultuur van continue verbetering
 • EDU 606 - Onderzoek Strand I
 • EDU 607 - Onderzoek Strand II
 • EDU 608 - Onderzoek Strand III
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Lees meer

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Lees Minder