Master of Science in de natuurlijke hulpbronnen, met een concentratie in het leiderschap voor duurzaamheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

trees01

Leiderschap Geïnspireerd door de wijsheid van de natuur

In het licht van versnelde verandering en steeds complexer wordende uitdagingen van het leven op deze planeet, is het niet genoeg om gewoon meer van wat we hebben gedaan doen. We moeten de dingen anders te doen.

Deze Low-residency Master of Science in Natural Resources met een concentratie in Leadership for Sustainability is bedoeld voor opkomende leiders die zich inzetten om de capaciteit om verandering te katalyseren en overstijgen de grenzen deepeningtheir.

Onze twee-jaar, 30-krediet programma biedt een innovatieve mix van intense residentiële en online leerervaringen. Het programma heeft vier residentiële modules van 3 tot 7 dagen in Vermont en rond de Verenigde Staten. Deze bijeenkomsten bieden de mogelijkheid voor intensieve ervaringsleren zowel kansen als relatie-gebouw onder cohort leden onderling en met vooraanstaande professionele relaties.

Die moet worden toegepast?

Nature01

MS in Natural Resources met de concentratie Leadership for Sustainability. Ongeacht uw vakgebied, kan de Leadership for Sustainability programma uw vermogen om te innoveren, samenwerken en katalyseren verandering te verbeteren. Wij streven ernaar om studenten die geïnteresseerd zijn in dingen anders te doen en steeds de pioniers, innovators aantrekken en change-makers die organisaties en gemeenschappen leiden tot nieuwe en onverwachte hoogten.

Onze core curriculum en innovatieve pedagogie hebben drie centrale leerdoelen. Na afronding van dit programma, afgestudeerden zal:

  1. Hebben een diepere relatie met de natuur en een beter begrip van ecologische patronen, processen, en het organiseren van principes die ons leiderschap, ontwerp kan inspireren, en verander-besluitvormingsprocessen;
  2. Hebben tools waarmee u kritisch te onderzoeken de denkpatronen, aannames, wereldbeelden, manieren van weten, en systemen en structuren van macht en privileges die verandering maken en leiderschap inspanningen (inclusief onze eigen) ten grondslag liggen;
  3. Hebben ontwikkeld geavanceerde leiderschapskwaliteiten en praktijken die hun unieke vaardigheden en capaciteiten te vergroten te vergemakkelijken en te katalyseren verandering, vooraf het werk van hun gemeenschappen en professionele organisaties, en de voorwaarden voor het leven om te gedijen op de lange termijn te creëren.

Daarnaast krijgen de studenten kiezen voor een van de twee toegepaste gebieden van specialisatie die specifieke kennis en vaardigheden in te voorzien: Ecological Economics of Ecological Leadership.

Nature02

Wat is Verschillende?


De universiteit van Vermont heeft een nationale reputatie voor de kracht van haar faculteit en interdisciplinaire aanbod in duurzaamheid en milieustudies verdiend. UVM's Gund Institute for Ecological Economics is een hub voor transdisciplinair beurs, bestaande uit diverse docenten, studenten en medewerkers wereldwijd. Als student van de Leadership for Sustainability programma dat u zal worden aangesloten op het Instituut en van wereldklasse onderzoek en innovatie op het snijvlak van ecologische, sociale en economische systemen.

fysieke locatie en grootte UVM's maken het eenvoudig om bewust van onze natuurlijke rijkdommen zijn. De universiteit ligt op een heuveltop gewiegd door Vermont de Green Mountains in het oosten en Lake Champlain en de Adirondack Mountains van New York naar het Westen. De spectaculaire omgeving van Burlington, Vermont - consequent gerangschikt als een van de beste steden van de natie voor de kwaliteit van leven, gezondheid en duurzaamheid - biedt een ideale locatie voor inspiratie, inzicht en onderdompeling in creatief denken.

Het programma biedt een reeks leerervaringen, afgestemd op de behoeften van een diverse groep van studenten en organisaties. Vier kenmerken zijn bijzonder onderscheiden:

  • Instructie, Coaching en Faciliteren van Distinguished Affiliates: Ervaren praktijkmensen en opinieleiders uit de professionele wereld zorgen voor een significante bijdrage aan de inhoud, de ontwikkeling van vaardigheden, mentorschap en pedagogische benadering van het curriculum. Deze filialen bieden mogelijkheden om theoretische benaderingen in de praktijk de grond en inzichten uit de cutting edge organisaties en initiatieven te delen.
  • Professional Orientation: Het hoogtepunt Masters project wordt uitgevoerd in samenwerking met een organisatie of gemeenschap groep uit elke leerling thuis plaats. Programma cursussen biedt zinvolle en geïndividualiseerde toepassing van het leren door het programma.
  • Networked afstandsonderwijs: In deze low-residency aanpak, de studenten zijn geworteld in hun eigen gemeenschap / organisatie en profiteren van een lerende gemeenschap gebouwd op een sterk netwerk van student-collega's, docenten en ervaren professionals. Residentiële korte cursussen worden aangevuld met online cursussen en leermogelijkheden die rechtstreeks van toepassing zijn op elke student 'home gemeenschap / organisatie.
  • Applied Gebieden van Specialisatie: Naast het leren van leiderschap, frameworks, en praktijken die nodig zijn om te initiëren en te veranderen en systemische verandering te vergemakkelijken, de studenten ook kiezen uit twee verschillende gespecialiseerde tracks: Ecological Economics of Ecological Leadership.
Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

At UVM, we think big and inspire others to do the same. Our academic program combines faculty-student relationships most commonly found in a small liberal arts college with the resources of a major re ... Lees meer

At UVM, we think big and inspire others to do the same. Our academic program combines faculty-student relationships most commonly found in a small liberal arts college with the resources of a major research institution. Lees Minder