Master of Science in de moleculaire bioscience

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de masteropleiding Molecular bioscience geaccepteerd te worden, moet je een relevante bacheloropleiding voltooien.

In de masteropleiding in Moleculair Biologische leer je over cel reacties, eiwitten en hun functies en de genen van organismen. Dit zijn centrale gebieden van het onderzoek van beide kanker, diabetes en infectieziekten. De afdeling onderzoekers werken samen met een aantal van de grootste biotech en farmaceutische bedrijven, en het programma geeft u de mogelijkheid om academische uitdagingen te combineren met het bestrijden van de ziekte.

Onderzoek in Biochemie en Moleculaire Biologie


De Afdeling Biochemie en Moleculaire Biologie aan de Universiteit van Zuid-Denemarken richt haar onderzoek op:

  • De bouw en de organisatie van de genen
  • Regulatie van gen-activiteit
  • Hoe gen informatie wordt vertaald in eiwit door middel van RNA

Hier het onderzoek is cutting-edge, en als student krijg je aanwezig te zijn waar wetenschappelijke vooruitgang worden gemaakt.

Taal toelatingseisen


Een goede standaard van het Engels is nodig omdat het onderwijs aan de Universiteit houdt student deelname, klasse discussie, projectwerk en presentaties van studenten.

Toelatingseisen

Studenten met een diploma bachelor's uit landen van de Europese Unie of Zwitserland

  • Studenten met een bachelor's degree of andere mate gebaseerd op ten minste drie jaar hoger onderwijs na de middelbare school niveau met goede cijfers.
  • Kwalificaties in Biochemie, Moleculaire Biologie of Celbiologie overeenkomt met een bachelor's degree in het gebied van moleculaire biowetenschappen van een gerespecteerde instelling.

Alleen studenten met de vereiste kwalificaties kunnen worden geaccepteerd; Het is niet mogelijk voor studenten zonder een bevel van de Deense taal om aanvullende cursussen te volgen om hen te brengen tot het vereiste niveau voor graduate studie.


Studenten met een diploma bachelor's uit landen buiten Zwitserland of de Europese Unie

  • Studenten met een bachelor's degree (of andere mate gebaseerd op ten minste drie jaar hoger onderwijs na de middelbare school-niveau) met goede cijfers.
  • Kwalificaties in Biochemie, Moleculaire Biologie of Celbiologie overeenkomt met een bachelor's degree in het gebied van moleculaire biowetenschappen van een gerespecteerde instelling.
  • Bevredigende resultaten van de Graduate Record Examination in Biochemie, Moleculaire Biologie of Cell Biology
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder