Master of science in de luchtvaart

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science in de luchtvaart (georganiseerd in samenwerking met Embry-Riddle Aeronautical University, VS)

PROGRAMMA OVERZICHT

De Master of Science in de luchtvaart (MSA) combineert een kern van klassen met 6 unieke specialisatie opties om uit te kiezen. Deze flexibiliteit om de mate aan te passen kunt u uw specifieke doelen te bereiken en richt zich op de behoeften van alle sectoren van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het curriculum zal u helpen de tools die nodig zijn bij het ontwikkelen, vervaardigen en exploitatie van luchtvaartuigen en ruimtevaartuigen knie te krijgen, maar ook inzicht te krijgen in de infrastructuur die de industrie ondersteunt.

TOELATINGSEISEN

U moet een baccalaureaat diploma van een erkende graad toekenning van instelling met een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) van 2,5 of hoger op een schaal van 4,0 hebben verdiend. Als u al een master's degree bezitten of te hebben graduate cursussen van een geaccrediteerde graad toekenning van instelling voltooid, moet u hebben bereikt een 3,0 CGPA of hoger bij de graduate niveau.

U moet officiële transcripties in te dienen van alle geaccrediteerde instellingen zien afstuderen of cursussen geprobeerd. De officiële of officieuze transcripten kan nodig zijn om voorkennis te controleren.

Als Engels niet je eerste taal, moet u ofwel:

  • Het bereiken van een minimale score op de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of 550 (paper-based) of 79 (internet-based); - Het bereiken van een minimale score op het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) van 6,0; - Verdien overdraagbaar krediet voor een cursus die is het equivalent van ENGL 123 (Engels Composition) aan een erkende post-secundair instelling; of - Toon bewijs van de aanwezigheid en het afstuderen van een middelbare school waar de voertaal was Engels.

U moet een verklaring van het doel te dienen en met succes een toelatingsgesprek bij het College of Aeronautics stoel en toelatingscommissie voltooien.

TOELATINGSPROCEDURE

Stap 1: Om in aanmerking voor toelating, moet je online solliciteren op www.asia.erau.edu, betaal de S $ 50 kosten van de aanvraag, en alle vereiste documenten in te dienen.

Stap 2: De universiteit zal uw aanvraag en ondersteunende documentatie te verwerken en u informeren als de basisvoorwaarden is voldaan om over te gaan naar het toelatingsgesprek podium.

Stap 3: Na toelating, zal de universiteit de acceptatie brief en verdere inschrijving instructies te geven.

Programme Delivery

U kunt de MSA opleiding in januari, juni of augustus starten. De 1e 3 termen worden geleverd in een blended levering formaat combineren klassikale instructie tijdens de 1e 2 weken van de term met het gemak van online instructie tijdens de resterende 7 weken. De 4 tot 6 termen kunt u beginnen met de werkzaamheden op uw sluitstuk project, terwijl ook het nastreven van uw MSA specialisatie cursussen online worden genomen. U kunt verwachten tot 24 maanden studeren nadat u de MSA-opleiding te starten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... Lees meer

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Lees Minder
Singapore , Singapore Online + 1 Meer Minder