Master of Science in de internationale handel en het beleid bij Universiteit van Valparaiso

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De International Commerce & Beleid-programma (ICP) verzorgt trainingen in de politieke, juridische, culturele en sociale aspecten van de wereldwijde handel, zaken en economie. Deze 37-krediet programma, los van de MBA-graad, is speciaal ontworpen voor de internationale en Amerikaanse studenten die vaardigheid en inzicht te ontwikkelen op gebieden die verband houden met de internationale betrekkingen, politiek, economie, recht en beleid. Het programma, dat normaal gesproken direct in 15-18 maanden, indien de student begint cursussen in het najaar, bestaat uit een kern van 25 credits. Vanaf daar studenten een van de verschillende opties, waaronder een Commerce spoor, een beleid spoor, een niet-gespecialiseerde track en / of een scriptie spoor kan nastreven. Studenten die niet-Engels als moedertaal kan Zakelijk Engels toe te voegen aan hun core-eisen. Tot 3 electieve credits kunnen worden genomen van taalcursussen in niet-moedertaal van de student.

Speciaal voor internationale studenten

Het programma is inspelen op de behoeften en belangen van internationale studenten, en ongeveer de helft van de studenten in het ICP-programma uit het buitenland (huidige en voormalige internationale studenten komen uit: Belize, Brazilië, Canada, China, Ethiopië, Ghana, India, Ivoorkust, Japan, Nigeria, Libanon, Saoedi-Arabië, Servië, Sierra Leone, Zuid-Korea, Spanje, Thailand, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten). Aantrekkelijke functies zijn onder meer:

  • Blootstelling aan de belangrijkste elementen van de internationale handel, politiek, bestuur en recht,
  • Zakelijk Engels component voor niet-Engels sprekende studenten,
  • Breed scala van natuurlijk opties die kunnen worden aangepast aan de individuele belangen te ontmoeten,
  • Toegang tot de bron van de INTERLINK Engels talencentrum.

Master's International - Partnerschap met de Peace Corps

Valparaiso University's Graduate School is een samenwerkingsverband aangegaan met het Peace Corps een unieke kans voor studenten die graag hun International Commerce & Beleid graden verdienen terwijl ook deel aan het Peace Corps te bieden. International de masteropleiding integreert masters-niveau cursussen met het buitenland. Studenten beginnen met het aanbrengen van Valparaiso University's International Commerce & Beleid programma, dan is het invullen van het Peace Corps toepassing na acceptatie van de Graduate School. Studenten vullen dan 20-30 credits van de graduate werk bij Valparaiso University, gevolgd door 27 maanden van dienst bij het Peace Corps. Na zijn terugkeer uit de Peace Corps opdrachten zullen de studenten hun examenjaar werk te voltooien in Valparaiso University en hun diploma ontvangen. Afstudeerprojecten, scripties of papers zullen ontwikkelen vaak uit de ervaringen van de leerlingen met het Peace Corps.

Internationale masterstudenten krijgen zes studiepunten voor het invullen van hun opdrachten met het Peace Corps. Ze krijgen ook de monetaire beurzen en voorkeur voor betaalde afgestudeerde assistentschappen.

Criteria voor toelating

De aanvragers moeten voldoen aan de toelatingseisen van de Graduate School, evenals tonen een goede voorbereiding voor een succesvolle studie in het programma.

  • Valparaiso University Graduate Application;
  • Een undergraduate-diploma of gelijkwaardig document van een hogeschool of universiteit. Als u een undergraduate of graduaat van Valparaiso University hebben ontvangen, bent u niet verplicht om een ​​official transcript van Valparaiso University in te dienen;
  • College-niveau cursussen in de micro-economie en bij voorkeur vergelijkende politiek (of het equivalent);
  • Aanbevelingen van twee docenten op Hbo-instelling van de student;
  • TOEFL-score van ten minste 550, 213 computer-versie, 80 iBT versie, en de voltooiing van vergelijkbaar niveau van INTERLINK taalonderwijs.

Early Entry Option voor VU-gegradueerden

Gekwalificeerde VU junioren en senioren van toepassing kunnen zijn aan een voorafgaande beginnen graduate opleiding werk in International Commerce & Beleid aan het afstuderen. Dit unieke programma geeft studenten de mogelijkheid om tijd en geld te besparen op hun graduate programma's. Voor meer informatie, moeten de leerlingen met hun academische adviseurs spreken en contact opnemen met een toelatingscommissie counselor aan de Graduate School.

financiële overwegingen

Studenten kunnen worden verrast om de betaalbare collegegeld snelheid Universiteit van Valparaiso te ontdekken. Bezoek de website Student Financial Services voor de huidige collegegeld tarieven. Financiële steun kan beschikbaar zijn voor studenten die 6 studiepunten of meer tijdens de herfst en de lente semesters zijn.

Bent u geïnteresseerd om meer te leren?

Vraag meer informatie van het Bureau van de Graduate School

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent acade ... Lees meer

The American Consortium of Universities (ACU) facilitates international student admission to graduate and undergraduate programs at its member institutions, which offer a wide range of excellent academic programs and services. Assistance to students in achieving fluency in English and adjusting to the new academic and cultural environment is provided by the INTERLINK centers on each campus. Lees Minder
Louisville , Terre Haute , Greensboro , schrijfbureau , Valparaiso , North Terre Haute , Seattle , Bozeman + 7 Meer Minder