Master of science in de internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in International Relations

In een steeds meer onderling afhankelijke wereld, is het belangrijk voor professionals om een ​​inzicht in de complexe vraagstukken die verder gaan dan onze eigen grenzen te hebben. Virginia International University Master of Science in Internationale Betrekkingen is een graduate-level diploma dat armen studenten met de tools waarmee u niet alleen inzicht in de gevolgen van de mondiale kwesties in de wereld van vandaag, maar om te werken in een dynamische en snel veranderende werkomgeving.

Afgestudeerden van VIU's Master of International Relations Program in staat zijn om een ​​loopbaan op te bouwen in een verscheidenheid van instellingen, inclusief, maar niet beperkt tot, internationale organisaties, zoals de Wereldbank, het IMF of de Verenigde Naties zal zijn; non-profit organisaties; federale en lokale overheden; multinationale bedrijven; particuliere organisaties; intergouvernementele organisaties; humanitaire organisaties; nieuws verkooppunten; en nog veel meer.

De MIR-programma biedt twee (2) concentratiegebieden voor studenten om uit te kiezen:

  • International Economic Development
  • internationale bedrijfsleven

Graad aan Glance

Het programma bestaat uit zeven (7) Core Cursussen en studenten hebben de keuze elke drie (3) Concentratie cursussen, alsook de twee (2) keuzevakken. De keuzevakken bieden de mogelijkheid voor de studenten om verdere competenties die in de kern cursussen, op basis van hun gebied van belang te ontwikkelen.

Verplichte vakken

Studenten in de MIR-programma zal twaalf (12) klassen. Deze omvatten zeven (7) kernvakken, drie (3) concentratie cursussen, en twee (2) keuzevakken. Studenten kunnen worden gevraagd om maximaal drie (3) voorwaarde cursussen, afhankelijk van de oppervlakte van hun undergraduate studies. Alle studenten in het programma nemen dezelfde zeven kernvakken. Studenten in verschillende concentraties nemen verschillende concentratie cursussen. Iedere afgestudeerde klasse drie (3) studiepunten. Om het programma te voltooien, moeten de studenten zich ophopen 36 studiepunten.

  1. Studenten in de graduate programma moet een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 3,0 (B) te behouden, uit van 4,0, en een minimum van graad niet minder dan 2,0 (C), van 4,0 in alle cursussen te kwalificeren voor de MPA graad in goede academische reputatie te blijven en af ​​te studeren. De maximale tijdsbestek toegestaan ​​voor de voltooiing van een graduate programma is 54 semester credits.
  2. Alleen graduate niveau cursussen kunnen worden toegepast in de richting van de mate. Een master student mag maximaal 12 uur semester van graduate krediet verdiend in andere erkende instellingen.
  3. Voorbij de voorwaarden, moet de student 36 krediet uur, waarvan 21 krediet uur van de vereiste kern cursussen en 15 credit-uren van keuzevak moet zijn verdiend hebben afgerond.
  4. Geen diploma krediet wordt verdiend door een afgestudeerde student voor elke graad onder 2.0 (C), van 4,0, kreeg in een graduate-niveau cursus. Echter, elke kwaliteiten lager dan 2.0 (C), van 4,0, zal worden berekend in het Grade Point Average.

Vereisten

Er zijn drie (3) vereiste opleidingen voor de MIR-programma. Studenten die geen eerdere politieke wetenschappen of internationale zaken achtergrond en waarvan de bachelor-opleidingen niet omvatten de volgende cursussen zijn verplicht om aan deze voorwaarden te voltooien: GEC 114, STAT 200 en 110 of ENGL ENGL 120. Als studenten soortgelijke cursussen hebben genomen in hun undergraduate studies kunnen zij hun kredieten over te dragen voor die cursussen.

Doelstellingen

De doelstellingen van het programma van de Master Internationale Betrekkingen is ontworpen om afgestudeerden in staat succesvol te zijn in de veelheid van posities werkgelegenheid dat een MIR mate zal Garner, waaronder de overheid, internationale organisaties, non-gouvernementele organisaties, en nog veel meer te zijn. Na voltooiing van het programma zal de afgestudeerden in staat zijn om:

  • Vertonen de wereldwijde bewustwording en gevoeligheid voor andere culturen
  • Ontwikkelen van de kennis van de theorie en de praktijk van de internationale betrekkingen in de huidige, wereldwijde arena
  • Ethisch gedrag vertonen met behoud van het bewustzijn van de grote verantwoordelijkheden van het dienen van de internationale gemeenschap
  • Analyseren en begrijpen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de internationale politiek, economie, cultuur, en de wet die zal lenen zich tot het terrein van de internationale betrekkingen en public affairs
Laatst bijgewerkt op Augustus 2016

Over de school

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning availab ... Lees meer

VIU is a non-profit university committed to setting a new standard in higher education. Through our student-centered approach, we endeavor to provide the most positive environment for learning available anywhere. Our programs are structured to allow students great flexibility in the design and direction of their own studies. At the same time, every student is assigned a personal mentor who acts as a guide in course selection and career orientation. VIU offers tuition scholarships to high potential students, because we believe that good education should be available to everyone, including those who do not have the necessary funds to pursue higher education. Lees Minder