Master of Science in de informatietechnologie management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Informatie Technologie Management

De Masters of Science in Information Technology Management (MSITM) geeft een sterke technische en bedrijfskundige achtergrond die geïnteresseerd zijn in het gebruik van informatietechnologie (IT) voor concurrentievoordeel. Het biedt zakelijke professionals met de kennis die ze nodig hebben om de informatietechnologie effectief te beheren ter ondersteuning van hun zakelijke doelstellingen. Het geeft informatie systemen (IS) professionals kennis over de nieuwste technologieën en hun gebruik in applicatie-ontwikkeling.

Dit programma wordt aangeboden door het management informatiesystemen (MIS) groep binnen de DIS-afdeling van Besluit-en Informatiewetenschappen. De faculteit onderwijs en onderzoek belangen in veel van de gebieden rond waarin het programma wordt, geconfigureerd zoals e-commerce, strategie, ondersteuning van de besluitvorming, en een proces uitzicht is ontwikkeling.

De MITM programma is ontwikkeld aan de veranderende behoeften van gebruikers te voldoen en IS behoeften in de industrie - om gebruikers meer het gebied van IT, en systemen ontwikkelaars meer gericht op zakelijke vraagstukken. Te dien einde, is het programma opgebouwd rond vijf belangrijke componenten (hieronder beschreven). De eerste twee (Management en is kern) de student met het management en IS basics, de middelste twee (IT Stichtingen en keuzevakken) de rol van IT in ondersteuning van de ontwikkeling van algemene en gespecialiseerde (of gerichte) systemen, en de laatste component biedt een mogelijkheid om deze concepten te synthetiseren door middel van gevallen, of een project.

Laatst bijgewerkt op May 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local ... Lees meer

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local and world communities. Lees Minder