Master of Science in de informatica

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De M. Sc. in Computer Science wordt aangeboden door de Universiteit van New York Tirana in samenwerking met de Universiteit van Greenwich, de voortzetting van onze visie om Amerikaanse en Europese programma's voor de kwaliteit leveren aan onze studenten. Het programma is van plan de student uit te rusten met gevorderde kennis van de kerngebieden van de informatica, maar ook te voorzien in andere keuzevakken specialisatie cursussen. Na het voltooien van de aangeleerde component, worden de studenten ook gevraagd om op een individueel project en een scriptie te produceren.Die moeten gelden

• Ben je net klaar bent met de bachelor en je verder wilt gaan je studie?

Als u onlangs uw eerste graad in Computer Science klaar en zijn enthousiast om je studie te gaan naar niveau van een master, dit programma biedt de breedte in de traditionele gebieden van de informatica, alsmede diepte in termen van individuele onderzoeken en projecten. Studenten die streven naar doctorale studies zal dit programma vindt een soepele invoering in de wereld van wetenschappelijk onderzoek.


• Bent u op zoek naar een impuls voor je carrière?

Als u al een werkende professional in de IT-industrie, zal dit programma u voorzien van een rand, zowel in termen van professionele vaardigheden en leiderschap en management kwaliteiten die onmisbaar zijn voor een succesvolle professionele carrière.


• Ben je een internationale student?

Wij zijn blij met studenten van over de hele wereld, en onze Master programma houdt rekening met het internationale bedrijfsleven praktijken, zoals het wordt onderwezen door gekwalificeerde docenten die zijn onderscheiden voor hun onderwijs-en professionele expertise in regionale en internationale universiteit. Ook bieden we ondersteuning door gespecialiseerd personeel met uitgebreide ervaring in internationale student zaken.


• Ben je een student met een ander type kwalificatie?

Als je een eerste graad in een discipline (Electronics, Wiskunde etc.) en je wilt hogere studies in Computer Science voort te zetten, de Master programma biedt een schakelprogramma dat soepel zal de studenten met de vereiste fundamentele concepten uit te rusten voordat u verder gaat met het actuele programma inhoud.

&nbsp

Programma Structuur

De basis academische structuur van de M.Sc. is een overzicht van alle belangrijke functionele gebieden van het bedrijfsleven. De eerste acht cursussen omvatten essentieel computer exacte vakken, die de belangrijkste concepten in de computer architectuur, netwerken, databases, besturingssystemen en software engineering. Na het voltooien van hun kern-programma, kan de student kiezen uit drie nadruk gebieden.

• Database Management
• Netwerken en beveiliging
• Software Engineering


De duur van de les een deel van de M.Sc. het programma is 12 maanden. Studenten worden verplicht om hun proefschrift te dienen binnen zes maanden na de voltooiing van de cursussen. Modules bestaan ​​uit een totaal van 40 uur de levering gespreid over twee weekends afwisselend een maand, en twee vier-uur-sessies op een doordeweekse dag, meestal vrijdag.Toelatingseisen

• Een eerste graad, in een verwante discipline, van een geaccrediteerde instelling
• Wanneer een aanvrager de eerste taal niet Engels is, het bewijs van bekwaamheid in het Engels door middel van een erkende internationale Engels taal kwalificatie (TOEFL 213 computer score / IELTS niveau 6.0) of ander bewijs nodig wordt geacht, net als studie voor een eerste graad door middel van het Engels, etc. Voor dit laatste, zullen de kandidaten worden geïnterviewd en kan worden verplicht om een ​​diagnostische test beheerd door de school zitten.

Laatst bijgewerkt op okt 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The UNYT is a fascinating blend of challenge and vision, in response to the needs of a global society and era. It is for this reason why the UNYT attracts students of high ability and employs academic ... Lees meer

The UNYT is a fascinating blend of challenge and vision, in response to the needs of a global society and era. It is for this reason why the UNYT attracts students of high ability and employs academic staff of distinction, some recognized as international leaders in their fields. Lees Minder
Tirana , Tirana + 1 Meer Minder