Master of Science in de informatica: concentratie in software engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Computer Science bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen in de informatica of aanverwante bedrijfstakken alsook voor gevorderde studie in de richting van een Ph.D. Ons programma combineert een solide en praktische curriculum met een hoge kwaliteit van onderzoek en projectmatige activiteiten.

SFSU

Naast een algemeen programma voor de breedte van de computer-discipline, het departement biedt drie concentraties:

  • De concentratie in Software Engineering heeft betrekking op het ontwerp en de ontwikkeling van grote nog bruikbare software systemen in een wereld waar software teams wereldwijd worden verspreid. Studenten verkiezing van de concentratie in Computing en Business zal aan alle eisen voor een volledige Computer Science Masters degree af te ronden. Bovendien zouden ze een reeks van business courses (Stichting MBA-opleidingen) te voltooien. Afronding van deze concentratie zou vaardigheden voor afgestudeerden om verantwoordelijkheden van het management aannemen in organisaties die managers die begrijpen zowel de computer- en zakelijke aspecten van de informatietechnologie nodig. De methode indeling CR / NC is alleen toegestaan ​​voor CSC 895 of 898 CSC. Alle andere cursussen vermeld op de Advancement om Kandidatuur (ATC) formulier moet letter kwaliteit zijn.

Electieve Eisen

Alle studenten zijn verplicht om electieve credits in hun programma op te nemen. Keuzevakken zijn onder andere: Alle bovenste divisie of graduate opleidingen worden aangeboden door de Computer Science Department, met inbegrip van de breedte eis cursussen en CSC 897 en 899 CSC. CSC 893 mag niet worden beschouwd als een keuzevak.

Cursussen van andere programma's zoals biologie, techniek, zaken, of wiskunde kan worden aanvaard met goedkeuring van de afgestudeerde adviseur en hoogtepunt ervaring supervisor.

Opmerking: Er kunnen maximaal 6 eenheden van de bovenste divisie cursussen (genummerd hieronder 700) kan worden toegepast op de graad met de toestemming van de cursusleider en graduate adviseur.

Concentratie in Software Engineering

Deze concentratie benadrukt zowel de principes en best practices van software engineering met de mix van individuele en praktische teamgerichte projecten in gedistribueerde en globale instelling. Afgestudeerden met deze concentratie zal vaardigheden om:

  • Voer R & D in de informatica veld of blijven Ph. D.'s.
  • Succesvol software engineers in de wereldwijde ontwikkelomgeving.
  • Beheren of zijn tech leads in kleine en grote software development teams waaronder die actief zijn in de wereldwijde omgeving.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder