Master of Science in de informatica: concentratie in de informatica en business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Computer Science bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen in de informatica of aanverwante bedrijfstakken alsook voor gevorderde studie in de richting van een Ph.D. Ons programma combineert een solide en praktische curriculum met een hoge kwaliteit van onderzoek en projectmatige activiteiten.

SFSU

Naast een algemeen programma voor de breedte van de computer-discipline, het departement biedt drie concentraties: De concentratie in Computing and Business biedt een gemengde benadering van de studenten met een stevige technische achtergrond in de informatica als kernthema's in de moderne bedrijfsvoering. Studenten verkiezing van de concentratie in Computing and Business zal aan alle eisen voor een volledige Computer Science Masters degree af te ronden. Bovendien zouden ze een reeks van business courses (Stichting MBA-opleidingen) te voltooien. Afronding van deze concentratie zou vaardigheden voor afgestudeerden om verantwoordelijkheden van het management aannemen in organisaties die managers die begrijpen zowel de computer- en zakelijke aspecten van de informatietechnologie nodig.

De methode indeling CR / NC is alleen toegestaan ​​voor CSC 895 of 898 CSC. Alle andere cursussen vermeld op de Advancement om Kandidatuur (ATC) formulier moet letter kwaliteit zijn.

Electieve Eisen

Alle studenten zijn verplicht om electieve credits in hun programma op te nemen. Keuzevakken zijn onder andere: Alle bovenste divisie of graduate opleidingen worden aangeboden door de Computer Science Department, met inbegrip van de breedte eis cursussen en CSC 897 en 899 CSC. CSC 893 mag niet worden beschouwd als een keuzevak.

Cursussen van andere programma's zoals biologie, techniek, zaken, of wiskunde kan worden aanvaard met goedkeuring van de afgestudeerde adviseur en hoogtepunt ervaring supervisor.

Opmerking: Er kunnen maximaal 6 eenheden van de bovenste divisie cursussen (genummerd hieronder 700) kan worden toegepast op de graad met de toestemming van de cursusleider en graduate adviseur.

Concentratie in Computer and Business

De doelstellingen van deze concentratie zijn om een ​​gemengde benadering van de studenten met een volledige technische achtergrond in de informatica, alsmede een aantal basisprincipes in de belangrijkste kwesties in verband met de moderne zakelijke praktijken. Afgestudeerden met deze concentratie zal de vaardigheden om:

  • Voer R & D op het gebied van informatica.
  • Beheer software development teams in kleine en grote bedrijven.
  • Neem aan dat verantwoordelijkheden van het management in organisaties die managers die begrijpen zowel de computer- en zakelijke aspecten van de informatietechnologie nodig.
  • Be effectief in kleine software startups of als consultants.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder