TUM Asia 's Master of Science in Industrial Chemistry (MSc in IC) heeft als doel toekomstige leiders op geselecteerde technologische gebieden te verzorgen. Het is een verrijkende postdoctorale opleiding voor gespecialiseerde ingenieurs in de farmaceutische industrie, prima

JOINT DEGREE

Uitgevoerd door Technische Universität München (Duitsland) en National University of Singapore (Singapore). De joint TUM-NUS Master of Science in Industrial Chemistry is nu 16 jaar en heeft met succes honderden chemici, wetenschappers en ingenieurs opgeleid om de uitdagingen in de chemische industrie aan te pakken.

2 JAAR VOLLEDIG PROGRAMMA

Twee jaar fulltime onderzoek en toepassingsgericht programma, inclusief stage-ervaring en Master Thesis.

  • De student moet 12 modules voltooien (4 kernmodules, 7 keuzemodules, 1 bedrijf
  • 6 Lab Cursussen worden voltooid (Pre-essential Chemistry, 4 Core Modules en Research Practical Course)
  • 7 keuzevakken van uw keuze met drie specialisaties: katalyse en petrochemie, bouw- en materiaalkunde, interdisciplinaire combinatie.
  • 45 Contacturen voor elke kernmodule, keuzelijst en practicum

RELEVANTIE VOOR DE INDUSTRIE

Omdat onze TUM-hoogleraren samenwerken met toonaangevende bedrijven in de branche, betrekken zij hun studenten door theoretische kennis te combineren met hun praktijkervaringen. We vliegen met onze TUM-professoren uit Duitsland om les te geven op een exclusieve manier om les te geven, zonder compromis over kwaliteit. Studenten krijgen inzichten van de Europese en Aziatische industrie, waardoor ze deze kennis naar nieuwe hoogten kunnen brengen wanneer ze uiteindelijk naar de industrie of onderzoekssector gaan.

Leuk weetje: Wist je dat 9 leden van de Chemistry Faculty van TUM de Nobelprijs voor de Scheikunde hebben ontvangen?

GLOBALE KANSEN

Je bent in staat om je stage en scriptie te voltooien in München, Singapore of waar ook ter wereld, bij elk bedrijf of onderzoeksinstituut.

Ons geglobaliseerde klaslokaal biedt ook een goed testbed voor de werkplek. Het vermogen om met mensen uit verschillende culturen te werken is nu een essentiële vaardigheid op de werkplek en er is geen betere plek om te beginnen dan in ons klaslokaal.

TOELATINGSEISEN

Vereist voor een minimum 3-jarige bachelor in Chemical Engineering, Chemistry, of een gelijkwaardige graad in andere relevante disciplines

  • TOEFL / IELTS (vereist voor aanvragers wiens moedertaal of instructiemedium van eerdere studies niet in het Engels is)
  • TOEFL: recente score met minimaal 88 voor internetgebaseerde test of 234 voor computertest
  • IELTS (www.ielts.org): met academisch IELTS-resultaat van ten minste 6,5
  • Akademische Prüfstelle (APS) certificaat (Alleen vereist voor kandidaten die houder zijn van een diploma uit China, Vietnam of Mongolië)

AANVRAAG TOT TOELATING

Onze online Application Portal wordt elk jaar op 15 oktober geopend. Laat ons je e-mailadres achter (via het aanvraagformulier) en we zullen je informeren wanneer de Admissions Portal open is.

Alle aanvragers moeten hun aanvraag starten via de online Application Portal en vervolgens de lijst met vereiste papieren documenten (via e-mail) opsturen om uw aanvraag te verwerken. Meer informatie zal u worden toegestuurd wanneer u ons een vragenformulier hebt gestuurd."Na het afronden van mijn bachelorstudie ben ik gaan werken als onderzoeker aan een universiteit van Singapore." Als onderzoeker zijn de mogelijkheden voor doorgroeimogelijkheden beperkt als iemand zijn doctoraat niet heeft afgerond. Het Industrial Chemistry-programma bij TUM Asia in staat gesteld om mij te voorzien van wat ik nodig had om mijn carrière vooruit te helpen. "Ik kon mijn kennis uitbreiden en mezelf blootstellen aan modules die verband houden met de zakelijke aspecten van wetenschap en techniek."

Thomas Goh

Alumni, MSc in industriële chemie

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Technische Universität München Asia (TUM Asia) »

Laatst bijgewerkt op November 2, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
24 maanden
Voltijd
Prijs
48,150 SGD
Op locaties
Op datum

About TUM Asia

TUM Asia Admissions Portal: How To Start Your Master Of Science Application