Master of science in de horeca en toerisme management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

WAT IS HET?

Een geavanceerde opleiding van toekomstige leiders beter voor te bereiden in de horeca en de toeristische sector.

WAAROM hospitality en toerisme management?

Toerisme is de grootste industrie en door het jaar 2011 zal meer dan 260 miljoen mensen wereldwijd in dienst. Veel mensen zijn zich niet bewust dat er achter de frontlinie medewerkers dat we allemaal te zien is er een kader van zeer geavanceerde managers met complexe en uitdagende banen waarvoor geavanceerde leidinggevende vaardigheden.

WAAROM COMPLETE een masters degree?

Deze graad samen met uw werkervaring zal je een voordeel geven als je doorstromen naar een hoger niveau in je carrière. U wordt blootgesteld aan geavanceerde business concepten en het verwerven van vaardigheden die praktische toepassingen op de werkplek zal hebben. Je persoonlijke ontwikkeling zal worden versterkt door middel van interactief leren en u zult mogelijkheden om uw ervaringen te delen met mensen uit verschillende achtergronden hebben.

WAAROM KIES DE UNIVERSITEIT VAN NEW ORLEANS (UNO)?

UNO is een vooraanstaande stedelijke openbare universiteit met meer dan 10.000 studenten en is beoordeeld als een universiteit die de beste waar voor het collegegeld dollar biedt. Onze missie is om de productie van goed afgerond, driedimensionale individuen die volledig voorbereid om als verantwoordelijke burgers functioneren, en als vakbekwame medewerkers en ondernemers, in de complexe en veranderende omgeving van een nieuwe eeuw. UNO, een lid van de Louisiana State University System, is gelegen aan de zuidelijke oever van het meer Pontchartrain in een aantrekkelijke woonwijk, dat is handig om de financiële, commerciële en toeristische gebieden van de stad New Orleans. De landstreek van landgoed aan het meer, waarop de universiteit gelegen is onder een aantal van de mooiste en meest waardevolle onroerend goed in New Orleans. Toe te voegen aan de moderne academische omgeving van de universiteit zijn de educatieve, culturele, zakelijke en recreatieve mogelijkheden, die in overvloed in New Orleans. De Kabacoff School maakt deel uit van het College of Business Administration, die een hoog niveau van academische excellentie op alle gebieden van het bedrijfsleven in stand houdt. Zowel de undergraduate en graduate programma's in het bedrijfsleven zijn geaccrediteerd door de Amerikaanse Vergadering van Collegiate Schools of Business (AACSB).

WAAROM DE LESTER E. KABACOFF SCHOOL OF HOTEL, RESTAURANT EN TOERISME (HRT)?

De Kabacoff school is vernoemd naar Lester E. Kabacoff, een pionier in de hospitality en toerisme-industrie in New Orleans. De school heeft de studenten afgestudeerd in HRT meer dan 30 jaar en heeft een sterke, industrie ervaren en internationaal diverse faculteit. Het heeft nauwe relaties, niet alleen met de gastvrijheid en toerisme-industrie in New Orleans, maar met de praktijk en academici over de hele wereld. Met het unieke karakter en de charme van de Franse wijk, wereldklasse keuken en jazz, New Orleans is misschien wel de grootste 'levend laboratorium' voor gastvrijheid en toerisme management in het land. Waarom zou je niet willen leren over de horeca in een van de meest unieke en opwindende toeristische bestemmingen in de wereld?

WAT leren en onderwijzen methoden zullen worden aangewend?

In bijna alle gevallen zal de nadruk liggen op uw actieve deelname aan het leerproces. U zult uw ideeën en ervaringen te delen met anderen als de faculteit begeleiden u door middel van seminars, presentaties, industrie stages, projecten, case studies en informatie technologie-activiteiten onder anderen.

Die zullen profiteren van deze opleiding?

In aanvulling op de persoonlijke groei van de student, de werkgevers ook zullen profiteren van de beschikbaarheid van steeds meer waardevolle menselijke hulpbronnen.

WAT banden en partnerschappen BESTAAN IN DE SCHOOL en de gastvrijheid en toerisme-industrie?

Wij zijn trots op onze nauwe banden met de industrie die ons heeft gesteund de hele weg; vanaf de schepping van ons programma in de jaren 1970 tot de huidige ontwikkeling van de master. Onze Raad van Advies bestaat uit vooraanstaande managers en ondernemers uit hotels, prive-clubs, destination management, restaurants en toeristische organisaties. Veel van de cursussen zal de industrie interactie componenten, variërend van onderzoek tot operaties analyse projecten.

WAT ZIJN DE TOELATING NORMEN?

Aanvragers worden normaliter toegelaten indien zij beschikken over: - een baccalaureaat diploma van een erkende universiteit of gelijkwaardig, - een minimum undergraduate Grade Point Average van 2,5, - een score van 400 of hoger op de Graduate Management Admission Test (GMAT) of - een score van 246 of hoger op de gecombineerde verbale en kwantitatieve secties van Graduate Record Examination (GRE) De universiteit heeft drie sessies per jaar (te beginnen in augustus, januari en juni). De herfst en lente semesters meet ongeveer 15 weken; de zomer semester voor ongeveer zeven weken.

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration offers a premiere undergraduate hospitality management education. Our exceptional master’s degree program is the only one ... Lees meer

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration offers a premiere undergraduate hospitality management education. Our exceptional master’s degree program is the only one in the state of Lees Minder