master of science in de financiële wereld

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Finance

&nbsp

Manderson 's eenjarig programma voor Master of Science in Finance voorziet studenten met de vaardigheden om te krijgen op de financiële markten. De studie is bedoeld om inzicht te geven in de volgende onderwerpen: het belang van financiële intermediairs en van de markten waaraan zij deelnemen, de waardering van gespecialiseerde financiële activa en hoe ze worden beheerd in een portfolio, het bepalen en het gedrag van de rente en rendementen op activa. Door empowerment van studenten met geavanceerde expertise in investeringen, banken, corporate finance en financiële engineering, Manderson afgestudeerden meester alle concurrerende markten.


SPECIALISATIES

Financieel Beleid

Home om de zeer strenge Master of Science in Finance, het financieel beleid specialisatie bereidt studenten voor op rollen als besluitvormers en beleid tekenaars, wetgevers en deskundigen. De algemene gang verloopt als volgt.


Financial Risk Strategy

De Master of Science in Finance bereidt studenten om te excelleren in de zeer competitieve wereld van de beleggingsmarkten. De algemene gang verloopt als volgt.


Real Estate

Interdisciplinaire cursussen met betrekking tot activa en portefeuille-analyse, het bankwezen, kwantitatieve methoden, en de economie te ondersteunen het vastgoed track, die is gestructureerd om analytisch denken te stimuleren, creatief oplossen van problemen en strategische besluitvorming.

&nbsp


Vereisten

Wij verwelkomen aanvragen van alle undergraduate majors en alle werkervaring niveaus. Wij streven ernaar om een ​​diverse groep studenten toe te laten met unieke achtergronden, ervaringen en doelen. Als zodanig zijn er geen specifieke voorwaarden voor de klasse Manderson's. Onze voorwaarden zijn weinig, maar onze verwachtingen zijn vele, met inbegrip van een toewijding aan excellentie, een rigoureuze nastreven van doelstellingen, een innovatieve geest, en een voornemen om in de voorhoede van wat actueel en relevant voor moderne onderneming.


Werkervaring

Ervaring is belangrijk om de dynamische leeromgeving Manderson's. Typisch meer dan 60% van alle invoeren klasse heeft aanzienlijke werkervaring. Het programma heeft ook een niche groep van ongeveer 40% hoog presterende leerlingen met weinig of geen werkervaring. Ongeacht uw eerdere werkervaring, Manderson geeft ervaar je voor de toekomst.


Toepassing

Online Applicatie.


Toelichting van het doel / intentie Essay

U heeft de mogelijkheid om uw essay elektronisch in te dienen na het beëindigen van uw online aanvraag. Dit is de meest efficiënte manier van het indienen van uw essay. Uitspraken over het doel draaide in digitaal moet worden ingediend bij de graduate aanmeldcentrum.


Officiële GMAT of GRE scores

Manderson programma's te accepteren, hetzij de Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE). Aanvragers moeten nemen ofwel examen en verzoeken scores elektronisch worden ingediend bij de Universiteit van Alabama, die onmiddellijk kan worden gedaan na de afronding van het examen. Wij accepteren alleen officiële score rapporten van ETS of Pearson VUE die minder dan vijf jaar oud. Officiële scores moeten worden ontvangen voordat wij uw aanvraag te beoordelen.


Officiële Undergraduate Afschriften

De Graduate School kantoor heeft twee officiële transcripties van elkaar undergraduate instelling die je hebt bijgewoond. Zelfs als je zijn / waren een UA undergraduate, moet u nog steeds in te dienen twee officiële transcripties voordat het bestand kan worden beoordeeld. De griffier dient te ondertekenen over de zegel op de achterkant van elke transcript envelop.


Vergoedingen

Een vergoeding van $ 250.00 zal worden opgelegd aan elke genomen doctorale opleiding. Een business school technologiepremie wordt beoordeeld op het tarief van $ 11 per credit uur. Andere kosten (parkeren, student gezondheidszorg, huisvesting, enz.) zijn niet opgenomen in deze raming.

Studenten in de Enterprise Consulting concentratie zijn vereist in te schrijven voor een klasse aangeboden in de interim-periode (de termijn van drie weken tussen de lente semester en in de zomer stage).


Full-time inschrijving voor afgestudeerde studenten is 9-15 uur per reguliere semester. Een overbelasting vergoeding wordt voor elke credit uur boven de voltijds schema.Beurzen

Alle toelating kandidaten worden automatisch beschouwd voor alle beschikbare awards, met award beslissingen op basis van de verdiensten van elke toepassing. Geen extra formulieren of toepassingen nodig zijn. Studenten van wie de aanvragen worden ontvangen door de vroegtijdige opname deadline van 5 januari of uiterlijk in februari 15 prioritaire toelating deadline, hebben de grootste kans op het krijgen financiële steun via het Manderson programma. Manderson kent consequent ten minste 50 procent van onze studenten met een soort van beurs, assistentschap of gemeenschap.

Laatst bijgewerkt op okt 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Manderson Graduate School of Business biedt onze studenten een concurrentievoordeel in een competitieve markt. Meer dan ooit, professionals zien een praktische basis graduaat als een voorwaarde voo ... Lees meer

De Manderson Graduate School of Business biedt onze studenten een concurrentievoordeel in een competitieve markt. Meer dan ooit, professionals zien een praktische basis graduaat als een voorwaarde voor een betere carrière en een concurrentievoordeel. Als onze graduate school blijft om uit te blinken op het nationale niveau, zijn we het aantrekken van de beste en slimste studenten. Dat is een win-win situatie voor Manderson en onze studenten. Lees Minder