Master of science in de elektronica en communicatie-engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MS in Elektronica en Communicatie Techniek

De elektronica en Communicatie Engineering Program wordt aangeboden door het Department of Electrical and Electronics Engineering.

Het primaire doel van de Electrical and Electronic Engineering Department is om studenten te helpen geworden hoogopgeleide ingenieurs. De aspirant-ingenieurs zullen naar verwachting in staat zijn om technische problemen op te sporen en vind haalbare oplossingen voor deze problemen. Naast het gebruik van hun individuele vaardigheden en verantwoordelijkheid nemen, moeten ze te popelen om deel te nemen aan teamwork in een dynamische omgeving. Ze moeten worden afgestemd om actief de ontwikkelingen in hun groeiende gebieden van belang.

Met dit doel in het achterhoofd, is de elektronica en communicatie engineering programma ontworpen om studenten met de achtergrond in de basiswetenschappen en techniek nodig zijn voor het aangaan van leidinggevende functies in innoverende nieuwe technologieën naast het verbeteren van de huidige state-of-the-art te schakelen.

Het onderzoek en studie onderwerpen van het programma omvat telecommunicatiesystemen en technologieën, systemen controle elektromagnetisme en magnetron, fotonica en optische communicatie, signaalverwerking, beeldverwerking en computer vision, en biomedische data-analyse.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Over de school

?zmir Institute of Technology is one of the state universities in Turkey and one that was established in 1992 with a view to offering a high level of education and carrying out research in technologic ... Lees meer

?zmir Institute of Technology is one of the state universities in Turkey and one that was established in 1992 with a view to offering a high level of education and carrying out research in technological fields. Lees Minder