Master of Science in de computer- en informatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Advance uw programmering, database en netwerk kennis en je carrière met een Master of ScienceDegree uit Knowledge Systems Institute met een campus in Skokie (in de buurt ten noorden van Chicago en Evanston).

De MS opleiding in Computer and Information Sciences (CIS) biedt studenten de geavanceerde kennis en vaardigheden die nodig zijn om te begrijpen, het ontwerp en gebruik van moderne computergestuurd systeem. Het bevordert innovatief denken en moedigt nieuwe benaderingen van het oplossen van zakelijke en technologische problemen door het gebruik van informatietechnologie (IT). Studenten zullen de expertise die nodig is om aan de eisen van de snel groeiende en veranderende informatie-industrie te voldoen krijgen. Afgestudeerden kunnen een IT-carrière te beginnen; vooruit in IT als ze al een IT-carrière; of voor te bereiden op de toekomst geavanceerde studies in de informatica.

Diploma-eisen

De MS graad in Computer and Information Sciences vereist zevenentwintig (27) credit-uren van de cursussen (namelijk negen (9) graduate opleidingen), een negen (9) credit uur individueel onderzoeksproject en een uitgebreid onderzoek. Klik op een cursus nummer hieronder voor een volledige beschrijving van de cursus van KSI's online cursus aanbiedingen.

Laatst bijgewerkt op jun 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

KSI Graduate School accepts applications for admission year-round on a rolling basis. Knowledge Systems Institute is a Graduate School of Computer and Information Sciences in the Chicago area. KSI Gr ... Lees meer

KSI Graduate School accepts applications for admission year-round on a rolling basis. Knowledge Systems Institute is a Graduate School of Computer and Information Sciences in the Chicago area. KSI Graduate School offers an MS Degree Program (Master of Science) in Computer Science and Management Information Systems. Lees Minder