Master of science in de communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verdien je Communications Degree

Het ministerie van Communicatie biedt de Master of Science in de Communicatiewetenschappen (MSC) graad. Deze opleiding is bedoeld voor studenten die op zoek zijn voor de communicatie cursussen in Mississippi; geïnteresseerd zijn in het nastreven van een graduaat in de communicatie; en willen hun verhandelbaarheid verbeteren of voor te bereiden op doctoraal inschrijving.

Door electieve klasse keuzes, kunnen studenten hun diploma op maat in de richting van een theater, massamedia, of interpersoonlijke / concentratie van publieke communicatie. Deze keuze moet worden gemaakt in overleg met hun afgestudeerde adviseur, terwijl de planning van de voorgestelde studie.

MC5

De MC Experience

De afdeling biedt de Master of Science (MS) in de Toegepaste Communicatiewetenschap graduaat. Studenten kunnen kiezen voor een van deze online opleidingen:

  • Toegepaste Communicatiewetenschap - Generalist Degree
  • Toegepaste Communicatiewetenschap - Journalistiek Concentratie
  • Toegepaste Communicatiewetenschap - Theater Concentratie
  • Toegepaste Communicatiewetenschap - Online Generalist Degree
  • Professional Communication in Health Services - Online Generalist Degree
  • Professional Communication in Sport
  • Public Relations en Corporate Communication
MC7

Over de afdeling Communicatie

Het ministerie van Communicatie bij MC omarmt een didactisch concept dat theorie en praktijk melds. Terwijl de studenten verdiepen diep in de fundamentele onderbouwing van de communicatie en de studie van de geschiedenis van de media, maar ook concreet vaardigheden te ontwikkelen door middel van tal van mogelijkheden voor praktische toepassing. Dus afgestudeerden zijn goed voorbereid op hun toekomstige loopbaan met theoretische opleiding en indrukwekkende portfolio.

Als onderdeel van de MC Experience, zijn onze gediplomeerde lessen in de communicatie aangeboden in de avonduren of online op de drukke schema's van werkende volwassenen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... Lees meer

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Lees Minder