Master of Science in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Heeft u de drive om antwoorden op biologische vragen na te streven? Heeft u altijd al wilde weten over microben en / of het menselijk lichaam te leren? Wilt u de mogelijkheid om een ​​onderzoek van wereldklasse wetenschapper of medische professional te worden?

Als u 'ja' op een van de bovenstaande vragen beantwoordt, dan raai ik u ten zeerste aan om bij de afdeling biologische wetenschappen bij de universiteitsuniversiteit van Alabama te zijn!

Onderzoek en opleidingsmogelijkheden

Opleidingsmogelijkheden zijn belangrijke componenten van elk wetenschappelijk programma, en hier bij ASU, onze studenten hebben eerste klas medisch onderzoek en opleidingsmogelijkheden voor hen beschikbaar. We hebben partnerships met medische opleidingsinstituten, waaronder de Universiteit van Zuid-Alabama School of Medicine en de Virginia Tech Edward Via College van holistische geneeskunde. Onze Studenten ook hands on ervaring in de medische professie te verkrijgen via onze Tropische Pathologie en programma Infectious Disease Association (TPaiDA). De National Institutes of Health (NIH) - MARC Program en de National Science Foundation (NSF) HBCU-UP-programma zijn twee belangrijke research training programma's die we bieden aan leerlingen in de richting van wetenschappelijke excellentie te stuwen. Bovendien heeft het Centrum voor Nanobiotechnology aangesloten bij onze afdeling nationale lof ontvangen.

Talented, Award-Winning Faculteit en Studenten

Niet alleen bieden wij goede graad- en opleidingsprogramma's aan, maar de studenten die in het Departement Biologische Wetenschappen bij ASU zijn ingeschreven vormen een overvloed aan bekroonde individuen op het gebied van wetenschap. Onze studenten hebben zowel plaatselijk als internationaal aan medische stages deelgenomen. Zij presenteren competitief hun onderzoek op nationale, regionale en lokale conferenties en symposia. Zij houden ook lidmaatschap van de BioMed Club (de officiële pre-professionele organisatie van het departement), het Nationaal Instituut voor Wetenschap en de Beta Kappa Chi National Scientific Honor Society.

Het onderwijs van onze studenten is de primaire focus van onze faculteitsleden. Ons doel is om onze afgestudeerden voor de toekomst voor te bereiden, zodat ze als een afgestudeerd van ASU kunnen concurreren met de beste. Faculteitsleden in het Departement Biologische Wetenschappen zijn verenigd door onze inzet om de volgende generatie biologen en gezondheidswerkers te bevorderen. Onze studentengerichte filosofie stimuleert ons om sterke leerplannen te geven, onze studenten te betrekken en hen te inspireren naar leiderschap.

Wij vragen u om onze website te bekijken en echt een gevoel te krijgen voor de spannende mogelijkheden onze afdeling biedt. Kom naar ASU en laat je passie toe om je te inspireren. Het is echt een geweldige tijd om een ​​BIO-Hornet te zijn!

Vereisten

Een bacheloropleiding in de biologie, de chemie of aanverwant vakgebied en een minimum cumulatief gradepuntgemiddelde van 3,0 op een vierpuntsschaal.

Voorkennis cursussen zijn onder meer:

 • Graad van “C” of beter
 • Algemene fysica 8 sem. uur
 • Generaal chem. 8 sem. uur
 • Organische chem. 8 sem. uur
 • Cel bio / biochem. 4 sem. uur

Krediet uren

Minimaal 35 credituren, waaronder de kernvereisten cursussen:

 • BIO 500-Graduate Seminar in Biologie
 • BIO 517-cel- en moleculaire genetica
 • BIO 521-Biologische Tech. & Instrument.
 • BIO 619-Moleculaire Genetica
 • BIO 660-onderzoek en proefschrift

Test Requirements

Kandidaten moeten de GRE Onderwerp en Algemeen behalen: Geen minimum score vereiste, maar de voorkeur is:

 • Schaalcijfer:
 • Verbaal: 156
 • Kwantitatief: 158
 • Analytisch schrijven: 3
 • Onderwerp toets: GRE (Geen minimum score)
 • Briefen van aanbeveling: 3

Lengte van programma en deadline

Gemiddelde tijd tot afstuderen is 2 jaar. Geïnteresseerde personen dienen 1 maand voor het einde van het huidige semester toe te passen.

Graduate Fees

Hieronder vindt u de geschatte opleiding en kosten voor voltooide afgestudeerde studenten die op campus verblijven tijdens het academiejaar 2017-18. Werkelijke kosten en kosten kunnen variëren afhankelijk van inschrijving en levensstijlbeslissingen. U kunt ook de geschatte opleiding en de kosten voor deeltijdse inschrijving inschrijven op onze volledige website Budget werkblad. Voor een overschrijding van de kosten per credituur en per semester, download de 2017-18 Schema van studiegeld en kosten.

In-State Buiten de staat
Gefactureerde uitgaven
Collegegeld / visrechten $ 10.156 $ 17.572
Kamer / Board $ 5422 $ 5422
Subtotaal $ 15.578 $ 22.994
Andere geschatte kosten
Boeken $ 1000 $ 1000
Vervoer $ 1.552 $ 1.552
Diverse / Personal $ 1.840 $ 1.840
Subtotaal $ 4.392 $ 4.392
geschat totaal $ 19.970 $ 27.386
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree pro ... Lees meer

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree programs; (2) serve as the campus-wide advocate for the advancement of graduate education; and (3) provide oversight for standards of excellence, fairness and equity in all graduate programs. Lees Minder