Master of Science in de bedrijfsvoering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Business Management

Dit MSc kunt u zich uitsluitend richten op algemene zakelijke of modules waarmee een focus op wijn, eten, paarden, landbouw, duurzaamheid of het internationale bedrijfsleven om je studie te contextualiseren in een sector van uw keuze te selecteren. Het biedt een kans voor degenen die willen werken in dit gebied om de marketing, financiën, economie, people management en strategische vraagstukken waarmee bedrijven, zowel in het Verenigd Koninkrijk en internationaal te bestuderen.

Wie is de cursus voor?

Aanvragen worden uitgenodigd uit die met een bachelordiploma die willen een master in business management te verwerven. De cursus is bedoeld voor afgestudeerden geschikt voor een breed scala aan achtergronden en disciplines, en is zeer geschikt om als internationale Britse studenten. Aan het einde van de MSc, zul je in staat zijn om een ​​managementfunctie binnen een landelijk bedrijf of, als alternatief, een carrière in het algemeen business management te ontwikkelen.

De MSc kan worden bestudeerd part-time meer dan twee, drie of vier jaar. Je bent in staat om het patroon te kiezen, in overleg met de Programme Manager, die u het beste past.

Over de cursus

De acht geleerd modules overreden twee termen van oktober tot mei. Een proefschrift wordt dan uitgevoerd, die normaal voor 1 april wordt ingediend het volgende jaar.

Let op, al onze opleidingen beginnen aan het einde van september van elk jaar.

Toelatingseisen

  • De normale minimale toelatingseis is een Honours graad aan hogere tweede niveau of een gelijkwaardige universitaire opleiding van een vergelijkbare internationale instelling.
  • Volwassen kandidaten met aanzienlijke relevante werkervaring en lagere academische kwalificaties kan ook worden overwogen voor de binnenkomst, na persoonlijk interview met de Course Manager.
  • Als uw eerste taal niet Engels is, zullen we het Internationaal Engels Language Test (IELTS) te aanvaarden met een minimale score van 6,5 gemiddeld, met geen enkel element onder de 5,5.
  • Als u nog andere kwalificaties, met inbegrip van de overzeese awards en alternatieve Engels taal kwalificaties, wordt u geadviseerd contact op te nemen Admissions om de geschiktheid van uw award voor intrede op de cursus te bespreken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1845, we are recognised nationally and internationally as a leader in the delivery of education, research and consultancy, in and relating to, agriculture and the rural environment. Our ... Lees meer

Established in 1845, we are recognised nationally and internationally as a leader in the delivery of education, research and consultancy, in and relating to, agriculture and the rural environment. Our Heritage The Royal Agricultural College (RAC), now the Royal Agricultural University (RAU), is the oldest agricultural college in the English speaking world and has been at the forefront of agricultural education since 1845. Our historic campus in the Cotswold countryside provides a stimulating and unique learning environment. Lees Minder